- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
SirKero
őstag
válasz Alister71 #44356 üzenetére
Köszi.
A FurMark 1.8 alatt 88-90 fokra fűt fel. Akkor ez természetes?
Van a családban egy Gigabyte 8800GT is de az közel sem melegszik ennyire. Maximum 70 fok volt a gyári hűtőjével.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali.
Ha valakinek van Gainward 8800GT 512MB karija nézze meg legyen szíves,hogy max. terhelés / pölö furmark / alatt mennyire melegszik fel. És mennyi lehet neki a maximum hőfoka amíg nem károsodik. Nem a Golden Sample ami hűtőcsöves csak a sima fekete hűtős. Ő az
Köszi előre is.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali.
Egy barátomnak kéne vga kártya.
Amibe menne: Gigybyte GA-73PVM-S2H - E2180 - 2X2GB 800Mhz Kingmax. Tápot nem tudom.
Mivel max 30k lenne rá a keret én a 250GTS-t javasoltam neki hozzá téve hogy ha "hosszabb távra" kell inkább tegyen hozzá egy kicsit és vegyen HD5750-t. És a procit legalább 3Ghz magasságában járatni!! Egyenlőre egy 17 colos / 1024x768 / Samsung monitoron használja de gondolom idővel az is csere lesz.
Ha valakivel van jobb ötlete szívesen fogadom.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Törölve.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz D1Rect #40706 üzenetére
Gondolkoztam az 5770 kártyában de elkezdtem olvasgatni a fórumát és annyi gond van vele,hogy elbizonytalanodtam. Egyébként is minden ATI kártya fórumon azt olvasom,hogy gondok vannak játékok alatt / csíkozódik kifagy bugos milyen hotfix a jó stb. / Ezer éve Nvidiás kártyámim voltak sosem volt ilyen gondom ezért is gondoltam a GTX275-re.
Természetesen nem hagyhatom figyelmen kívül azt sem hogy mennyi pénzért mit kapnék és ez ami elbizonytalanít az ATI irányába. / olcsóbb erősebb kevesebbet fogyaszt korszerűbb /Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Hali.
1680x1050 felbontáshoz milyen kártya kell,hogy mindent max. beállítások mellett lehessen játszani.Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
válasz Stukker1987 #40428 üzenetére
Na ez az de a cikk már februárról beszél. Én is érintett vagyok mert most szeretnék videó kártyát vásárolni és ez lenne az egyik jelölt az 5850 ellenében.
Az új modellt január 25-én mutatják be a nagyközönség előtt. [link]
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
A pletykák alapján a Northern Islands családra épülő lapkák első felhozatala 32 nm-es eljáráson alapul, és a gyártásért várhatóan a TSMC, illetve a GlobalFoundries fog felelni. A később megjelenő chipek minden bizonnyal a technológia 28 nm-es csíkszélességű verzióját alkalmazzák majd. Természetesen a Radeon HD 5000 széria is rejt még új termékeket, mivel a gyártók felől már kiszivárgott a – látatlanban is ár/érték bajnoknak titulált – HD 5830-as modell létezése, melynek startja az eddigi információk szerint februárban esedékes.
Nem úgy volt,hogy MA jön ki a HD5830-as típus?
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
válasz pobori lac #40377 üzenetére
-
SirKero
őstag
válasz MZsoltee #39871 üzenetére
Igen már erre is gondoltam de azt javasolták ha saját VGA-t szeretnék akkor ne vegyek integrált lapot mert később problémáim lehetnek vele.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Köszönöm
Én is erre a típusra gondoltam először de az ára miatt óckodom tőle. Titokban abban reménykedtem hátha kapok egy olcsóbb ajánlatot ami ugyan ilyen jóMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
SirKero
őstag
Olyan kártyát szeretnék ami két-három évig elég lesz / tudom ez számítástechnikában nem ilyen egyszerű / még ha most egy picit többet is kell érte fizetnem.
-
SirKero
őstag
Milyen VGA kártyát ajánlotok ehhez a konfig-hoz?
- Alaplap Gigabyte AM3 GA-MA770T-UD3P
- CPU AM3 Phenom2 X4 955 BOX Black
- Cooler Master Hyper 212 Plus
- DDR3 RAM KIT (2X2 GB) 4 GB/1333 Kingston ValueMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....