Aktív témák
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Alister71 #43711 üzenetére
Mintha megszaporodtak volna mostanság a havernak segíteni akaró kollegák ,és mit adj isten azok a fránya hitetlen cimborák NV-t karnak. Fujj azt a sötétben bujkáló ellenforradalmár istenüket nekik.Nem akarnak a haladás útjára lépni.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
válasz TomCat85 #42742 üzenetére
Igen. Telepítsd fel az t a nyüves ASUS update progit és nézd meg. Ha jól emlékszem lehet választani,hogy keressen a neten újabb biost és azt telepítse,de megadhatod te is neki ,hogy melyiket. Itt már megkeresték neked ami a laphoz kell,de felmászol az ASUS honlapjára és ott megkeresed.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz TomCat85 #42734 üzenetére
Figyelj. Egy próbát megér . El nem tudod rontani a lapod,főleg ha azt használod amit mondtam. Különben csak fogod a fejed,hogy jajjajjajjaj,és később kiadsz egy raklap pénzt másik lapért amit lehet nem is kéne. Légy férfi és durr bele
Lord Vader!
Fiam gépében van egy 4550 es. Játszani nem szokott,de a minap kitalálta ,hogy játszik a
KOTOR 2 vel Vitte mint a vajat igaz nem full HD ben[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz TomCat85 #42727 üzenetére
Akkor ahogy kedvenc figurám Eric Cartman mondotta "ezt benézted".
Asus lapod van ,kell hozzá lenni a lemezén egy asus update proginak.
Az automatikusan megcsinálja a bios frissítést ,abszolút nem bonyolult.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz TomCat85 #42723 üzenetére
Bakker! Kapd a hónod alá a géped ,vidd be a boltba ahol vetted a kártyát és kérd meg őket ,hogy csinálják meg. Biztos segítenek!
Avagy keress itt a fórumon perfekt ATI szakértőket akik közel laknak hozzád ,biztosan onnan is kaphatsz segítséget. De a bolt az a tuti,mond meg nekik ,hogy ha nem jó akkor kéred a cserét. Biztos megcsinálják.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Na kijött a AVP demó. Tessék lehet DX11 et tesztelni. Már akinek van hozzá hardvere.
Kíváncsian várom a fejleményeket.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Retekegér #41225 üzenetére
Logikusan hangzik az érvelésed.
De ha egyszer kipróbálnád életben eme fejlett technikát amely irtózatos fejlesztésen ment keresztül,lehet megváltozna a véleményed Nem biztos ,hogy látnád a különbséget az öregecske 8800GT -d és e közt! Bár van ezt el kell ismerni[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Ez itt elírás a processzor órajelére? 4850
Mert ha nem, megyek veszek egyet és kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz norbit808 #41211 üzenetére
Nos én egy gts250 et vennék. Hogy miért? Csak. Nem akarom indokolni,de egyet biztodan tudok. Rosszul nem jársz vele. És csak Újat.
Már ha kapsz ! De a hd 4850 est se dobálják utánad mostanában.
Itt egy link Asus GTS250[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
válasz RootRulez #41204 üzenetére
Nem gondolom,hogy nagyon el fog térni az árazásuk egymástól.
De erre kár a szót vesztegetni,hiszen majd talán nyáron ha lehet kapni egyáltalán.
Visszatérve a vásárlásra. Én például mindig nyáron a nyaralási szezonba vásárolok,
egy fél gép árát megspórolja az ember .MajdnemFúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz RootRulez #41198 üzenetére
Sajnos nem tehetem Az utóbbi időben volt három Atim,de visszavittem őket Tudom én vagyok a hülye Most egy GTX285 öm van "sajnos" és az elkövetkező években nem szándékozom Ati márkajelzésű hardverelemet vásárolni. Tudom ,még annál is hülyébb vagyok majd egy Fermi valamikor.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz RootRulez #41192 üzenetére
Igen én azt mondom Te máshogy látod ,ez rendben is van.
Én két évig elbíbelődök vele ,és utána sem adom el ,max elajándékozom.
Barátom a mai napig hálás a 6800GTX ért Az sem volt annó egy olcsó darab ,de még elvánszorog a mai napig is pedig nem két éves egy darab.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Alpachino #41186 üzenetére
Éppen ezért írtam az 50.000 - számot. De ha valaki normálisan gondolkodik akkor vesz egy komoly kártyát és két évig rá se kell néznie. Nincs idegesség ,kompromisszum satöbbi.
Szerintem.
Tudom sokan ,adják ,veszik cserélgetik a dolgokat ,de nem hiszem ,hogy a többség így csinálná.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Uraim!
Beszélhet itt mindenki amit akar,de egy dolog az biztos.
Ha megfelelő teljesítményt akar az ember ,mármint játékban, akkor annak meg kell fizetni az árát.Márkafüggetlenül ,de egy jó VGA az bizony ötvenezernél kezdődik. Ez régen is így volt ,meg ma is. Az olcsóbb kategóriák azok bizony a szegény ember kiváltságai (sajnos),tuningolhatod azt jobbra balra ,mindig kompromisszumokat kell kötni.
Szoktam csodálkozni amikor írják,hogy egy huszon ezres hardveren fullon akadás mentesen játszanak. Valószínű még nem láttak fullon akadásmentes játékot.
Én csak azt tudom tanácsolni ,hogy gyűjteni kell a pénzt és egyszer venni egy komoly cuccot ,amit akár két évig is lehet használni,nem pedig bedőlni a reklámnak.
Emlékszem 20-25 évvel ezelőtt is 300.000 volt egy jó gép ,és ma is annyi.
Csak a hardverelemek árai skálázódtak máshogy.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Hagyjátok már ,sőt el se kezdjétek ezt az ATI vs NV vitát.
-
Tökmindegy
senior tag
válasz DeFranco #41081 üzenetére
Én sokat vásároltam ,vásárolok náluk. Abszolút megbízhatóak,az áraik korrektek,és az áruik is jók.
Egyszer volt garanciális problémám (pontosabban meggondoltam magam és másnap visszavittem a terméket) szó nélkül visszaadták a pénzt.
A garancia 1 év ha külön nem írják.Az árakon nem kell meglepődni. Én azon lepődök meg amikor árakat látok netes boltokban. Semmivel sem olcsóbbak . A Lord ,és pl az Aqua se nagykerből szerzi be az árút.
Példának okáért a 22" samumat annó jó húszezerrel olcsóbban adták a Lordban mint bárhol máshol.[ Szerkesztve ]
-
-
Tökmindegy
senior tag
válasz D1Rect #40726 üzenetére
Kérlek nehogy félreérts de ahogy olvasom, neked minden probléma ami ATI val felmerül vagy User error vagy urban legend.
Szoktam olvasni Ati fórumokat és bizony vakaróznak rendesen ,mi több három kártyám volt a közelmúltban 4850,4870,és 4890 en. Nem akarok belemenni mélyebben ,de nagyon nem voltam megelégedve velük. Persze ez nem azt jelenti ,hogy rosszak ,vagy másoknak nem működnek jól,de az sem egy járható út,hogy minden felmerülő problémát az asztal alá söpör az ember.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz SirKero #40702 üzenetére
GTX 275! Na az egy jó kártya. Nem sokkal gyengébb mint egy gtx285 .
Nekem az utóbbi van és hidd el nincs semmi ami miatt felvontam volna a szemöldököm.
Tudom ,fejletlen ,meg régi,meg satöbbi,de 1680X1050 ben (monitor natív ennyi) nincs semmi ami egy kicsi kis kompromisszumra kárhoztatna.
Mellesleg lehet kapni? Mert eléggé hiánycikk volt nemrég.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Szerintem ez nonszensz. Mi az ,hogy egy ujj hardver nevesen videó kártya csere winfos telepítéssel kell járjon.Skandallum
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Whynot? #40669 üzenetére
Arra ,hogy ne verd szét a géped ha elsőre ,másodikra,és harmadikra nem lesz tökéletes
Win telepítését ,pedig fogják majd mondani
Különben elméletileg leszeded a NV drivert,és utána felteszed majd az atiét.
És a win ed legyen naprakész,mert az ATI driver azt szereti.[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
válasz zolynet #40643 üzenetére
Jól hangzik. Csak az a fránya kevéske garancia. És mint tudjuk az ördög nem alszik,leginkább akkor ébred fel amikor nem kéne neki.
Én biztos nem vennék ennyiért egy lejárt garanciájú hardvert.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Behindblue #40618 üzenetére
Ahogy nézem egy GTS250 ed van. Ennél sokkal jobbat nem kapsz 30 ért.
Pár százalék többletért minek cserélni??? Amire ez nem jó ,arra egy másik 30 ezres kártya sem lesz jó.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz XP NINJA #40613 üzenetére
Sok sikert a kereséshez Szólj ha találsz.
Viccet félretéve ,nem egyszerű a dolog.
Ebben az árszegmensben van a 4850 vagy a 4890.Előbbi olcsóbb ,míg az utóbbi kicsit drágább.De a 90 es sokkal ,sokkal jobb.
Az ötezres kártyákból az 5770 es ami árban jó lehet ,viszont az 128 bites.
Elméletileg nem hátrány.
http://www.lord.hu/products/category/7/20
itt nézz körül
Vagy NV 260GTX et nézzél . Az 448 bites,igaz csak 896 MB memória van rajta.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz vergilx #40568 üzenetére
Akkor csatlakozom Alpachino kollega véleményéhez.
Nálam is jobb volt a gts250.
A 4850 szerintem egy vicc kategória,de ez hangsúlyozom szigorúan magánvélemény.
Erősebb negatív jelzőt direkt nem írok rá,nem akarok vitába bocsátkozni.
Na így már javul az arány.Jelzem borzasztóan alkalmazás függő a kártyák teljesítménye.
Ezt azért ne felejtsük el.
Van olyan játék amiben pl az 5870 30fpst produkál ,míg az ősöreg 8800gt stabil hatvanat.
Szinkronizálással persze egy 22 colos monitoron. Mondjuk nem értem én ezt .[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
-
Tökmindegy
senior tag
Hagyjátok már abba ezt a melyik jobb témát.
Mind a kettő szar. Ha már azt nézzük.
Úgyse győzitek meg egymást ,akkor meg minek a felesleges szájtépés..
Vegyen mindenki azt amit akar , ha idejön valaki tanácsot kérni elmondjátok a magatok vélt vagy valós igazát oszt sanyi. Minek baszakodtok egymással.
Az ember meg eldönti ,aztán vagy elégedett lesz vele vagy nem. Ez már csak ilyen egyszerű.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"