- Notebook hibák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Projektor topic
Aktív témák
-
Titok Levi
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ehhez a játékhoz vajon milyen vga kellene. Elég lesz a kis 2600xt-m vagy tudnék esetleg venni egy HD3870-et. Csak ezzel akarok játszani, maxon:
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Titok Levi
tag
-
Titok Levi
tag
Szentetek
AMD 5600+ X2
2G 800mhz mem
350W + gigabyte középkaka alaplap
-hez
hd4850 felesleges mert úgysem hajtja ki, hanem legyen hd3870 ?
ja for games of course[ Szerkesztve ]
-
Titok Levi
tag
válasz VaniliásRönk #5903 üzenetére
Über-brutál, normális ember vagyok, jah. Hát a igazat megvalva mégegybe, asszem tán, véletlen beszúródott vagy mi, hogy mást ne mondjak, ejszen.
[ Szerkesztve ]
-
Titok Levi
tag
Na Tső.
Olyan lenne a kérdésem/aggályom, hogy haver srác mondta, hogy olvasta, hogy: Ha van pl.: egy vga kártyád, (nekem ez történetesen Radeon HD2600XT-d ) amin a memória 128 bites akkor azt a Windows Xp csak 64 bitesnek látja, aként kezeli. Most ez tényleg így van? ( Lehet, hogy egyébként a Windows Vista 32 és 64 bites verziójának eltéréséről és nem XP kontra Vistaról, beszélt, mindegy) Szóval a kérdés:Ahhoz, hogy a videókártyát egy Windows operációs rendszer 128 bitesnek nézzen, ahhoz tényleg nem mindegy hogy milyen fajta Windowsunk van?
Köszi -
Titok Levi
tag
válasz VaniliásRönk #4076 üzenetére
Ja, tényleg drága. Én IPON-tól rendeltem [link] ami tök olcsó és megbízható cég. Feladtam a rendelést Hétfőn, csütörtökön este fél hatkor már hozták is. Ja és úgy hogy Kedden ünnep volt tehát egy napot még vonjál le. Kihoztak mindent pontosan azt amit kértem, minden működött. Kirci
[ Szerkesztve ]
-
Titok Levi
tag
Na megvan a Lite és a Full közti különbség lásd 3597-es hozzászólás.
-
Titok Levi
tag
Bár azért az a gáz, hogy még a Sapphire oldalán se szólnak egy mukkot se. Bekakilás
-
Titok Levi
tag
Oké, köszi a válaszokat, HD2600XT lesz, de akkor innen [link] melyiket válasszam? Mi a különbség? Passzív, aktív? Vagy nem számít?
(A 25K-s DDR4 es az nem jöhet szóba, drága)
Köszi -
Titok Levi
tag
Srácok, srácok. Ha választani kéne két Vga közt:
2600XT (pl.:SAPPHIRE HD2600XT 256MB Ultimate PCIE )
vagy
8600GT (pl.: GALAXY GF8600GT 256Mb HTD OverClocked PCIE)közt akkor ti melyiket választanátok???? És ha megvan, hogy melyik akkor milyen gyártótól??? (lehetséges választások itt: 2600XT: [link] ; 8600GT: [link]
Köszi -
Titok Levi
tag
Oké köcce!
-
Titok Levi
tag
válasz Ragadozó #3389 üzenetére
Az asus házban FSP táp van, szóval akkor a márka az ok. Akkor a 350W-to megkérdezem máshol.
Memóriából meg azt mondod, hogy vegyek egyből 2Gb-t KIT-et? Ügye ez az a összepasszoló memória "csomag" ami két 1Gb-ból áll? Jobban működnek együtt mintha veszek két csont ugyanolyan 1Gb-osat?
Ja és akkor arra még nem válaszoltál, hogy a vga-t nagyjából kihajtja a gép?
-
Titok Levi
tag
Bocs elcsesztem, szóval, ide írok mert a Milyen gépet vegyekben nem válaszolnak.
No. Veszek egy ilyet:
Ház+Táp: ASUS - TA-861 350W [link]Alaplap: MSI - K9N NEO-F V2 [link]
Proci: AMD - Athlon 64 X2 4200+ AM2 BOX [link]
Memória: KINGMAX - TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz [link]
Vga: SAPPHIRE - X1950PRO 256Mb HTD Full PCIE [link]
Kérdésem, hogy jó e olyan tekintetben, hogy
1) a Vga-hoz a többi dolod elég e? Tehát jól fog e velük működni? Ha nem hajtja ki a gép a vga-t úgy mint az állat, csak majdnem teljesen, de azért faszán, akkor az oké. Tényleg kb hány százalékosan hajtja ki a gép a vga-t?2) Az 1Gb-on kívül kell e még egy? Persze tudom kell és lesz is. De azért most egy hónapig faszán fog ez menni 1-el is, nem? Pl egy FEAR vagy NFSCarbon vagy ilyeneknek csak a betöltése lesz lassabb, nem?
3) Elég lesz e a 350W?
Igazából nem valószínű, hogy másmilyet fogok venni brámiből. Illetve csak akkor ha azt mondjátok, hogy valami nagyon nem passzol a többihez vagy azonos árban lehet jobbat is. Na passzolnak egymáshoz, passzolnak a vga-hoz?
Köcce a választ -
Titok Levi
tag
350W [link]
-
Titok Levi
tag
Oké, köszi a választ!
-
Titok Levi
tag
válasz djtoomi #3282 üzenetére
Jaja mégegy. Mi az, hogy duál DVI. Mit lehet azzal kezdeni? Két monitort lehet rákötni? Van más előnye is?
Meg ha már itt tartunk lenne még egy. Hogy a monitorom ez az LG T710B ez elég régike, bár tök jól megy. Na most nem fogja hátráltatni a tök új gépemen a tök jó, új videókártyámat? Vagy a monitor az monitor, működik és kész?
Köszi -
Titok Levi
tag
Tsá!
Van nekem egy kis problémám. Egy ilyen monitorra: [link] szeretnék rákötni egy ilyen videókártyát: http://www.ipon.hu/?product_id=14630 .
A probléma az, hogy a monitorból kijön egy kábel, ami bele van építve és nem lehet helyette mást beledugni. Ennek a kábelnek a vége, az a tipikus "D-Sub 15 pin" csatlakozó. Na most ha megnézitekk az új videókártyámat közelebbről: [link] ezen csak DVI csatlakozó van.
Így nem tudom összekötni a vga-t a monitorral, mert ami kábel kijön a monitorból azt nyilván nem lehet beledugni a vga-n sehova. Hogyan tudnám összekötni?
Nézegettem csatlakozókat. Sajnos mivel a monitorból nem lehet kihúzni a kábelt, olyan átalakító kellene aminek az egyik vége egy "D-Sub 15 pin" -t FOGADÓ cucc, a másik vége meg olyan ami DVI-be megy be. Van ilyen?????????????????? ( Mert olyan van, hogy az egyik vége DVI a másik meg D-Sub 15 pin, de ez a D-Sub 15 pin vége ez olyan amit VALAHOVA be kéne dugni, és nem olyan AHOVA lehetne benyomni egy másik D-Sub 15 pin-t.)
Mi a megoldás??????
Segítsetek! -
Titok Levi
tag
Tső!
Lenne kérdésem. gerforce 8600 gt -t fogok venni. Gyártó mindegy.
Namost van passzív hűtéssel és van 2000ft-al drágábban rendes ventillátorral. Melyiket vegyem? Van előnye hátránya egyiknek másiknak? Ha van mi az?
Köszi -
Titok Levi
tag
Sziasztok.
Na, kivagyok már, ezt akarom megvenni, (vagy legalábbis olyat ami Radeon HD2600Pro és DDR3-as és semmi köze DDR2-höz):Sapphire Radeon HD 2600PRO Overclocked 256MB DDR3 PCI-E 22.000Ft
Na most az elképzelhető, hogy csak a neve DDR3 de GDDR2-es?????
Mert itt [link]a fönti videókártya szerepel, de ha megnézitek a leírást akkor oda ez van írva GDDR2. Aztán tovább lépek innen az IPON.HU-ra, oda meg az hogy DDR3, de ennyi erővel lehet, hogy mégsem az. Most akkor milyen az?? Van ötletetek? Esetleg az árából (22.000Ft) már lehet arra következtetni, hogy ez nem DDR3-om?
Mert, az arukereo.hu-n van egy ilyen is:
Sapphire Radeon HD 2600Pro 256MB GDDR3 OC 27.000 [link]amint látjátok a nevét illetően csak abban különbözik, hogy nem DDR3 hanem GDDR3. Na ehhez a leírásban, már az árukeresőn is DDR3 van írva. Akkor most ez az amit én keresek?? Vagy mi a süti van?
Ja azt még nem mondtam, hogy rendelni akarok és fontos lenne, hogy NE készhezkapáskor lássam meg, hogy DDR2 mert, ahogy ti mondtátok, kell a sütinek, és küldhetem vissza!
Köszi a választ -
Titok Levi
tag
Na elcsesztem
Szóval,biztos, hogy
Radeon HD 2600PRO -t fogok venni, de pontosan nem tudom milyet:Ugyanis van ilyen (és ez a legszinpibb):
Xpertvision Radeon HD 2600PRO Sonic 256MB DDR3 PCI-E 20.000.-ez ügye teljesen korrekt, viszont van ilyen is
SAPPHIRE - HD2600PRO 256MB GDDR3 OverClocked PCIE 22.000.-
azaz Gyárilag Tuningolt. Na most ez nem veszélyes? Megéri ilyet venni? Nem fog megsülni, lesülni, átsülni, szétsülni, besülni, meghalni, mennybe menni?--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más kérdés: mondtátok, hogy csak ddr3 -ast szabad venni , viszont láttam egy ilyet:
SAPPHIRE - HD2600PRO 512MB TDD Lite PCIE DDR2 21.000.-
ami ugyan DDR2-es viszont kétszer akkora a memóriája. Vagy még akkor is érdemes 256Mb-os DDR3-asat venni azaz azt amelyiket a "legszimpibb" jelzővel illettem?Köszi
-
Titok Levi
tag
Ok, megint kérdés.
Mostmár biztos, hogy
Radeon HD 2600PRO -
Titok Levi
tag
Jaja Codegen-em van. Akkor oksa veszek tápot is. Köcce
-
Titok Levi
tag
Megnéztem egy FPS 350 táp az 9000.-. Na most mit takar ez a "nem érdemes alább adni"? Mert ha megfelel az én kis 300-asom akkor nem vennék. Vagy súlyos következménnyel is járhat ha nem 350W-os van hanem 300W-os? Gondolok itt arra, hogy csak leáll a gép, vagy tönkre is mehet, vagy nem működik rendes teljesítménnyel???
-
Titok Levi
tag
Köcce a választ Ollie! Egyébb, más vélemény?
-
Titok Levi
tag
Hello, agyak :-) !
Kicsit gépösszeállítós is a kérdésem, de ide írok, mert videókártyától, 3D alkalmazástól, FPS-től, indul a gépvásárlás, ahhoz meg ti vagytok az arcok. Meg gyakrabban is, és többen is írtok, mint máshol.Mondjuk, hogy van egy ilyenem (nincs, de valszeg ez lesz (AMD köll) )
- 300 W táp
- alaplap: MSI K9N Neo-F 13.000.-
- proci: AMD Athlon 64 X2 4200+ AM2 16.299.-
- memória: KINGMAX TinyBGA 1024Mb DDR2 800Mhz 6.700.-
- vga: GALAXY - GF7600GS 256Mb HTD Zalman PCIE (DDR3) 20.700.-Jó lenne e erre: (?)
Játék: pl.: NFS Carbon full vagy majdnem full felbontáson simán menjen, Wow Bc is menjen fullon. (tehát kb játékra ilyen szinten kéne, arra nyilván nem, hogy a legújabb nem tom milyen játék fullra menjen, de a kicsit régebbiek - esetleg kis kompromisszummal - azért szépek legyenek).
Program: 3D Studio Max 7, Adobe After Effect 6.0, Vegas Movie Studio 7, meg hasonlók simán menjenek.Nyilván befigyel a kérdés, hogy - az egyébként Aggregátor által javasolt - videókártya oksa lesz-e. Ja meg kérdés, hogy HTD-azaz HD TV támogatás van a VGA-n, na most az nem drágítja? Úgy értem az a HDTV dolog nekem nem kell, nem lehet hasonló VGA-t HDTV nélkül olcsóbban venni? A felsorolt célra jó lesz a gép? (majd lesz még talán + 1Gb mem). Ha valami nem oké akkor nyilván hasonló árban kellene más.
Köszi előre is mindent. ÍGÉREM ezután NEM fogok novellát írni!!!
ui.: ez a táp tuti kell: FSP - ATX-350PNF ?