- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Hy!
Egy nóném tápra én nyugodt szívvel nem mernék működő gépet rábízni, max levélnehezéknek használnám. Egy Fsp 300PNR kb. 4-5k, ennyit szerintem neked is megér az, hogy biztonságban tudod a géped. A gagyi táppal a tuningot is felejtsd el, mert instabillá válhat a gép, és rosszabb esetben hazavághatja az egész cuccodat. És utólag már hiába sopánkodik az ember, hogy csak jobb lett volna kiadni azt az 5k-t egy értelmes tápra...
A 9600GT erősebb, mint a 4670, kb. 10-15%-kal. Viszont annyival drágább is, tehát az ár/érték arányuk azonos. Azt vedd, amelyikre van pénzed.
A natív felbontás pedig LCD-knél azt jelenti, hogy az adott monitor maximális felbontását használod. Pl. 19"Wide LCD-k natív felbontása 1440X900. A 4:3-as modelleké pedig 1280X1024.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
lsc
nagyúr
Amennyiben nem tuningolod a procit egy 4650-nél erősebbet felesleges venni, az alacsony felbontás miatt proci limited lesz. 4650-et kapni 18 körül, 1024-es felbontásra bőven elég . A tápod milyen, mondjuk a 9600-hoz sem kell túl erős, de egy 300-as noname kevés lehet .
Az élet kegyetlen .
-
bartucc
addikt
Hát erre a felbontással, ezzel a procival egy 4670 is elég lenne.
De mivel elhanyagolható az árkülönbözet, mindenképp 9600-ot, tovább ki fog tartani, ha nagyobb procit veszel akkor is. A PCI ex. 2.0 az 1.0-val visszafele teljesen kompatibilis, szval minden gond nélkül menni fog.Szval részemről határozottan a 9600GT
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//