- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Plazma TV topic
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
bartucc
addikt
válasz Kiki18 #27530 üzenetére
A legjobb amit ennyiért kapsz az egy 3870 sztem, vagy egy nyomott árú 88GT. De a procidat akkor húzni kéne rendesen.(4x-es PCI-exp. -ed van nem? az már lehet hogy fogni fogja a kártyákat )
ImI87: Hát kb. a 9800GT lenne az, de kicsit gyengébb. Drágább, és nem is tuningolható annyira, szval ár/értékben nem nagyon van a kategóriában párja a 4830-nak, csak a 98GT, de az kicsivel gyengébb, és régebbi felépítésű, jövőre nézve kevésbé jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
kriszbon
őstag
válasz Kiki18 #27203 üzenetére
A régi lapom nekem is csak 4x-es volt, és nagyon szépen ment benne a 3850-es kártya, ráadásul lapcserekor nem kellett lecserélnem, mert hogy akkor meg a kártya lett volna a gyenge De persze te tudod hogy mit is akarsz
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!