-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz ch2onic #127987 üzenetére
megérheti, mert százalékban is hoz kb annyit
Nem számít a base ckolc, meg ezek, itt alapvetően egy butított kártyáról van szó a 1080-tekintetében
1080Ti nál minden megvan ami a nyákra került, Több a shader, több minden
Emiatt gyorsabb is
kérdés hogy mennyire kell a sebesség, mert ha most 40 fps helyett kell 60 akkor ezzel meglesz kb
De ha 25 ről kell, mert 4kban akarsz nyomulni, akkor a 1080TI sem lesz 40 nél több abban az esetben -
Csupingo
veterán
válasz ch2onic #114503 üzenetére
A gtx 1080 topikban talán többet tudnak segíteni.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
ribizly
veterán
-
-
marcarc
senior tag
válasz ch2onic #114080 üzenetére
A táp az pont ilyen szürkezóna, legalább is az én nézőpontom szerint. Szerintem nem baj ha kicsit overill a táp és nem pont a határon van.
Csak a memória, proci és gpu alapján inkább egy 650 es tápot javasolnék, ha mindenképp 1070/1070ti vagy 1080 irányába kacsingatsz. Itt még ugye nem is vettük bele a többi dolgot ami fogyaszt azért.
A nagyobb márkák termékeivel nem nagyon tudsz mellé lőni főleg ha van rá 2-3 év garancia. Kérdés hogy mennyit szeretnél rá költeni, EVGA, Asus, MSI megoldásai jók én személyszerint Gigabyte-ot nem preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest