- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz mdraco #133341 üzenetére
Az 5500XT 4GB-os változata képes lassulásokra olyan helyzetekben, ahol a többi 4GB-os kártya frankón megy. Ezt gondolom lehet orvosolni a textúra-részletesség csökkentésével, de ezzel együtt én azt a kártyát elkerülném, hacsak nem kiemelten jó vétel.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Csupingo
veterán
válasz mdraco #133341 üzenetére
Teljesítményt nézve elvileg teljesen mindegy, melyiket választanád, de a 4 GB-os 5500xt-nél szoktak lenni furcsaságok. Már nem rémlik pontosan, de talán akkor, mikor betelik a memória, nagy fps beesések, lassulás szokott előfordulni bizonyos játékoknál.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
válasz mdraco #133338 üzenetére
Két kérdés:
Amivel játszol abban az NV vagy az AMD kártyák teljesítenek jobban?
Akkor is játszanál az AMD kártya mellé kapott játékkal, ha nem adnák ingyen?Ha nem sokkal rosszabb az AMD teljesítménye a kedvenc játékaidban akkor én a Pulse-t venném, meg akkor is ha előbb-utóbb megvennéd magadnak az ingyen játékot. Így már elég komoly árelőnye van szerintem a pulse-nak, de egyik kártyával sem nyúlsz mellé.
(#133341) mdraco
Az a táp simán elbírja mindkét kártyát, ne ez legyen a szempontod. ezek a Radeonok már nem olyan Watt-temetők, mint pl. az RX 590 volt.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
BerserkGuts
őstag
válasz mdraco #133338 üzenetére
[link]
Nézd meg melyik játék érdekel mert ez csak egy nagy átlag12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/Hisense 65" 144Hz 65E7KQPro/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.