- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szakbarbár #189455 üzenetére
Akkor mégegyszer, pedig nem számít már mert kölcsön van a kártya. Lapost rákötöd HDMI-n. A gépet meg HDMI-DP kábellel és kész.
Én használtam DP-DVI átalakítót amibe DP-HDMI kábel volt dugva..
Majd indoklásnak felmutatom feleségem legutóbbi TEMU-s rendelésének a számláját és nem lesz több kérdés.
-
válasz
Szakbarbár #189455 üzenetére
"Majd indoklásnak felmutatom feleségem legutóbbi TEMU-s rendelésének a számláját és nem lesz több kérdés.
"
Na, megy ez! -
Lorden
senior tag
válasz
Szakbarbár #189451 üzenetére
Mostanság 1080p 60fpshez 3-4 év simán van egy kártya életciklusa, kompromisszumokkal 5-6 is, cpu téren meg még jobb a helyzet ezen a szinten, és jóval nagyobb a játékkínálat is, mint 15-20 éve. Simán pörögnek az 5-10 éves címek még.
Akinek meg komolyabb igényei vannak, ők régen is mélyen zsebbe nyúltak, meg manapság is. -
válasz
Tehát HDMI-t kötnél displayportra, ezt át lehet alakítani, vagy olyan kábelt venni.
De ha csak kölcsön van akkor persze nem pálya. Nekem amúgy egy 1050ti van itthon, kis gépben megtartottam, szépen teszi a dolgát. A Starfield volt ami már kellemetlenül játszhatatlan volt rajta.
Ez azt hiszem 6 pin-es tápcsatis, de van anélkül is. De igen, a 1650 egy kicsit erősebb azt hiszem. -
válasz
"már csak itthon kell valahogy "indokot" adni a vásárlásra"
Hosszútávú befektetés, jobban jársz vele. - Ezt mond."Köszönöm mindenkinek a választ, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kis összegű kártyával is foglalkozik még bárki a topicból
"
Sok értelmes és ügyes fórumtárs van itt, amiben tudnak, segítenek mindenkinek! -
Headshot
aktív tag
válasz
Szakbarbár #189442 üzenetére
Ezen a szinten az AMD kártyák vagy gyengék (RX 560) vagy sokat fogyasztanak (RX 570).
1030, 1050, 1050 Ti, esetleg 1650 (ez még talán pont belefér a keretbe).Én 1050 Ti-t vagy 1650-et keresnék.
1650-ből csak notebookban van Ti, asztali gépen Super a legerősebb változata (az kb RX 580/ GTX 1060 szinten van teljesítményben).
RX 560 teljesítménye a sima 1050 szintje alatt van. A 1050 Ti vagy 40%-al erősebb nála.
-
Csupingo
veterán
válasz
Az 1030 párja az rx 550, viszont ezeket nem választanám, mert erőben megegyeznek a 750ti-vel. Az 1050 ti párja az rx 560. Esetleg inkább ezeket, de ha belefér és kicsit nagyobbat lépnél előre akkor sima gtx 1650 szerintem.
-
MZsoltee
veterán
válasz
Nvidia oldalról is 1650/1650 Super-t próbálnék szerezni, esetleg ha nagy szerncséd van 1660.
-
válasz
Nem tudod átalakítani valamelyik kimenetet a kártyán display portra?
-
parandroid
félisten
válasz
1050Ti 4GB gyakorlatilag az egyetlen opció, aminek értelme is van, külön tápot sem igényel (többnyire, de vannak példányok, amik igen, úgyhogy pontosan meg kell nézni, hogy az adott darab milyen), és a keretbe is belefér. 1650Ti lenne a következő lépés, ez egyedül az utolsó kitételnek nem felel meg - azaz biztosan drágább lesz.
p
-
Speed®
titán
válasz
Szakbarbár #116128 üzenetére
Mivel semmi mást nem tudunk, nehéz ajánlani bármit is..HW környezet, felbontás, csatlakozó igény, stb. Ennyiért GT1030 van kb., ami értelmes, amiket írtál, felejtősek.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Quadro FX 570 eladó
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest