Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hirrus

    csendes tag

    Sziasztok.

    Szeretném kikérni a véleményeteket.
    Örülnék, ha tudna valaki segíteni.A gépemet szeretném izmosabbá tenni.
    Photoshop CS6-ot,és Autocad tervezőszoftvert használok (HOBISTA SZINTEN).
    A gépem egyes esetekben nem bír memóriával nagyobb képfájlméreteknél, főleg, ha az esetleg 48bit színmélységgel szeretném szerkeszteni.
    Mitöbb ha Scannelni szeretnék, és persze nagyobb fájlmérettel, és nagy színmélységgel, azt már nem bírja a technika, és kissebb felbontás beállítására szólít fel.
    Aztán ott van még a 3D objektumok szerkesztése, na ezt sem a Photoshopnál, sem az Autocad-nél nem tudom használni, mivel a gép integrált videokártyája nem alkalmas OpenGL kezelésére.
    Így persze nem kérdés, hogy mi az ami cserére, és bővítésre szorul.
    Csakhogy nekem átláthatatlan a grafikus kártyák kínálata.Na meg azt sem igen értem, ha a jelenlegi 32bit-es verzióm fut, telepíthetek e bele 64bit-es sáv szélességgel rendelkező videó kártyát.Sejtem, hogy nem, de mivel így jobb lenne a teljesítménye a gépnek nagyon hajazok afelé, hogy lecserélem 64bit-re az oprendszert.Nem beszélve arról, hogy ütközik e a videó kártya memóriájának a DDR tipusa , a PC-be telepített memória típusával? Szóval süket vagyok ezen a téren.A memóriát 6GB-ig tervezem bővíteni.Esetleg: Corsair Value Select 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz VS4GBKIT800D2

    Ha tudna valaki segíteni akkor az volna a kérésem határozza már meg milyen videó kártya tipusból válasszak ami nekem pont megfelel, és nem lövök vele túl a célon, fölöslegesen költve el a pénzt.Mivel ASUS a gépem alaplapja, és még eddig nem hagyott cserben én az ASUS videó kártyáit nézegettem, keret, 10-12e Ft.

    A CPU-em adatai.
    -ALAPLAP: ASUS M2A-VM HDMI
    http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_AM2/M2AVM_HDMI/#specifications

    -PROCESSZOR: AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Processor 5000+ 2.60GHz

    -RAM: Corsair 2GB DDR2 800MHz Kit(2x1GB) XMS2 TWIN2X2048-6400

    AUTOCAD:
    -For 32-Bit AutoCAD 2013
    -Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later)
    -For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology
    -For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 technology
    -2 GB RAM (4 GB recommended)
    -6 GB free disk space for installation
    -1,024 x 768 display resolution with true color (1,600 x 1,050 with true color recommended)
    -Microsoft® Internet Explorer® 7.0 or later web browser
    -Install from download or DVD

    -For 64-Bit AutoCAD 2013
    -Microsoft Windows 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium (compare Windows 7 versions) or Microsoft Windows XP Professional (SP2 or later)
    -AMD Athlon 64 with SSE2 technology, AMD Opteron® processor with SSE2 technology, Intel® Xeon® processor with Intel EM64T support and SSE2 technology, or Intel Pentium 4 with -Intel EM64T support and SSE2 technology
    -2 GB RAM (4 GB recommended)
    -6 GB free space for installation
    -1,024 x 768 display resolution with true color (1,600 x 1,050 with true color recommended)
    -Internet Explorer 7.0 or later
    -Install from download or DVD

    PHOTOSHOP:
    WiNDOWS

    -Intel® Pentium® 4 vagy AMD Athlon® 64 processzor
    -Microsoft® Windows® XP Service Pack 3 szervizcsomaggal vagy Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomaggal. Az Adobe® Creative Suite® 5.5 és CS6 alkalmazások szintén támogatják a Windows 8 rendszert. További információ a CS6 Windows 8 támogatására vonatkozó gyakori kérdésekben található.*
    -1 GB RAM memória
    -1 GB szabad merevlemez-terület; a telepítés során további lemezterület szükséges (a program nem telepíthető flash-alapú, cserélhető tárolóeszközökre)
    -1024x768 képpont felbontású kijelző (1280x800 képpont felbontás ajánlott), 16 bites színmélységű és 256 MB (512 MB ajánlott) VRAM memóriával rendelkező videokártya
    -OpenGL 2.0 szabványt támogató rendszer
    -DVD-ROM-meghajtó
    -A szoftver aktiválás nélkül nem használható. A szoftver aktiválásához, az előfizetések ellenőrzéséhez és az online szolgáltatások igénybe vételéhez regisztráció és széles sávú internetkapcsolat szükséges.† Telefonos aktiválás nem lehetséges.

Új hozzászólás Aktív témák