- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Bigemperor #20692 üzenetére
Én is csak újat vennék, de ha olcsóbban tudok venni még garanciásat akkor miért ne.
-
cort x-1
tag
Üdv fx-6300 hoz gtx-660 megefelő lenne?köszi
-
KAMELOT
titán
válasz
Bigemperor #20688 üzenetére
Én meg a szomszédból SK írok és 108K a GIGABYTE GTX7770 4GB. Ennyi erővel inkább nézzél GTX680-at használtan jóval olcsóbban, lényegében ugyan az a kártya. Órajeleket ugyan úgy tudod húzni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
cabbage50 #20684 üzenetére
Az alaplap gyártójának nincs ehhez köze. A gainwardról nem hallottam még rosszat, ellenben a gigabyte-al.
(nekem volt gigabyte kártyám, azzal semmi probléma nem volt, mondjuk az is igaz, h nem volt rajta ventilátor, ami csapágyas lehetett volna, de mostanság sokan panaszkodtak rá) -
cabbage50
csendes tag
válasz
zsoltyyy #20681 üzenetére
zsoltyyy: Mivel Gigabyte lapom van lehetséges hogy a GIGABYTE nVidia GTX660 2Gb OC kártyát kéne megpályáznom a HD 7850 helyett?
tixem: néztem ezt a GAINWARD GTX660-at is. Mivel Gigabyte lapom van, ajánlatosabb egy Gigabyte kártyával párosítanom? Mi külömbség van a Gigabyre és a Gainward kari közt? Gondolom csak gyártó, nem?
-
cabbage50
csendes tag
Sziasztok!
A napokban szeretnék vásárolni egy kártyát, de hosszabb időre tervezek. Sapphire Radeon HD7850 2GB 256bit DDR5 PCI-E 11200-00-20G kártya szerintetek mennyi időt bír még kihúzni játék téren? Szerencsére az ára sem nagyon húzós. Ebben az árkategóriában vannak olyan kártyák amik ennél erősebbek?
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
-
KAMELOT
titán
válasz
Bigemperor #20670 üzenetére
Igen jól gondolod. Azonos árban van, de melyik?
ASUS HD7970-DC2T-3GD5 350euro - a 4 játék ára....280euro
GIGABYTE N770OC-4GD......380euro
Itt 100euro a különbség.(#20680) cimbiszabo: Ha hosszabb távra gondolkozol akkor használtan GTX670 vagy HD7870/7950. HD7850 kevés lesz.
-
Sondi1986
addikt
válasz
Bigemperor #20670 üzenetére
Hát itt nézhetsz egy felhúzott 7970 vs GTX770 Lightning és gtx680 Lightning csatát: [link]
zsoltyyy jól mondja a marcusa a sima 650ti-nél teljes sávészleséggel megy a 1-2GB.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz
Sondi1986 #20674 üzenetére
Ha 8gb DDR2es lenne rajta, akkor már rendelném is.
De egyébként 650ti boosthoz szerintem is kell a 2gb. Már csak azért is, mert ha jól tudom, akkor az 1gb-os verziónál se használható a teljes 1gb kellő sebességgel.Ha rosszul tudom, akkor javítsatok ki.Jajj bocsi. Igazatok van, elnéztem.
-
Sondi1986
addikt
válasz
KAMELOT #20659 üzenetére
És miért is jó választás mert van rajta 2GB ram?
Mert akkor ez is jó választás: ZOTAC ZT-60405-10L GT630 4GB GDDR3Zjunior Mindenképp 560ti vedd mert jóval erősebb. Viszont többet fogyaszt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A fórumon semmilyen formában nem megengedett a személyeskedés hozzászólásokban! Kiemelt szakmai topicokban az offolás sem elfogadható!
-
Bigemperor
senior tag
asus GTX 770 oc II komoly alternatívája lehet az asus 7970 dc2t-nek. Ráadásul gyakorlatilag azonos árban vannak most.
Jól gondolom? -
troland26
őstag
Kamelot én is 38k-ért vettem a 650Ti boost-ot
[ Módosította: radi8tor ]
-
Alpachino
veterán
válasz
Zjunior #20658 üzenetére
inkább 560 Ti sokkal gyorsabb tőle......de mint az ki is lett pár HSZ-el följebb vesézve a 650 TI 32k-ért igen jó vétel kb. GTX560TI szint, az újabb játékokban meg pláne
KAMELOT . felesleges a GTX650 TI-ra 2GB
Szűrőkkel gyenge oda az a GPU.....szűrők nélkül, meg 1080p-ben is kiválóan elboldogul a 650TI 1GB-al is
-
KAMELOT
titán
válasz
Zjunior #20658 üzenetére
Szerintem most ami nagyon jó választás az ez.
GAINWARD BLISS GTX650Ti 2GB.....38K -
Zjunior
veterán
Ez megér 25 ropit? Vagy inkább 560ti?
http://www.asus.hu/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX650DC1GD5/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest