-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
Ratchent #127655 üzenetére
Heuréka és IRGUM BURGUM. Pontosan úgy csináltam, ahogy írtad ,nagyítóval összevetettem a formákat -szögletes,ívelt-. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy a két cég így szívatja, hát ha nem is egymást, hanem a váltó usereket.
Pontosan fordítva kell csatlakoztatni, balról jobbra csatlakozott felirattal felfelé a Radeon 7870-re, itt meg jobbról balra és a "kicsi" 1-es az utolsó és persze felirattal lefelé. Tökéletesen becsúszott és már megy is, ezt már arról írom.
Mindenkinek aki válaszolt -Csupingo-nak- is, nagyon köszönöm, mert minden válasz tökéletes volt. Ezért IS jó a fórum. Köszi....
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest