- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Raymond #100160 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Elnézést, ha félreérthető voltam. Nagyon jókat ajánlottak a Srácok odaát!Csak azt nem tudtam, mi a különbség a tizenötféle kártya között és melyiket válasszam
Azt láttam, hogy DVI és HDMI-t mind tud, ahogy 2GB DDR5 mind.
De akkor gondolom a hűtés. RX550-nél pl. nem látok passzív hűtést, melyiket válasszam, amelyik csendesebb modell? Márkából van ami javasolt, illetve ellenjavalt?Összehasonlítottam most három darab Gigabyte 1050Ti kártyát és "csak" méretben mások. Vagy másban is?
Ráadásul a kisebb az olcsóbb - épp fordítva hittem volnaA másik kérdés pedig, hogy legyen egy 2GB-s RX50 25K-ért vagy megéri a 1050Ti úgy 50K-ért?
Véges a keret, pár ezer forintot szívesen áldozok (ha pl. van érdemi különbség a 25K-s és 28K-s 550 között), de a dupla árat nem tudom, megéri-e.SSD van elnézést, csak az már meg van és ezért kimaradt a listából. A-Data SP920.
Köszi,
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest