Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geza74

    tag

    válasz Rick4 #76113 üzenetére

    Esküszöm nem kötözködni akarok, csak a logikádat megérteni, hogy miért éri meg 2 évente tévét cserélni - feltételezve, hogy mindig JÓ tévét veszel, amivel meg vagy elégedve? Főleg manapság, mert hogy 6-7 éve is baromi nehéz volt kifogni igazán jó tévét, de ez a tendencia egyre rosszabb. Vagy mindig a legcsúcsszuperabb tévéket veszed (800 rugó körül), és azt cseréled hasonló csúcskategóriásra? De azt meg kizárt, hogy egy ilyen készüléket (maradék garancia ide vagy oda) olyan áron el tudd adni 2-2,5 évesen, hogy ne bukj rajta baromi sokat.

    Szóval egyfelől félig-meddig értem a logikádat a garancia kapcsán, de egyrészt ott van az előbb említett butka az áron (ha gondolod elárulhatnád, mennyit buksz 2 évente egy tévén, kíváncsi lennék), másrészt én tuti nem szívesen engednék be 2 évente a lakásomba "nézelődőket", mert azt azért nem hiszem, hogy bárki is látatlanban megvesz egy drága tévét, de az is életszerűtlen, hogy mindig a legelső érdeklődő el is viszi, amit épp hirdetsz.

    Harmadrészt a techológiai fejlődés se indokolja szerintem (annyit nem változik 2 évente az iparág), ellenben sajnos sok márkánál jellemző, hogy az árnövekedéssel ellenkező irányban esik a minőség / szolgáltatásaik színvonala.

    Én 2 évente egész biztosan veszek újat, és a régit még legalább fél év garival adom el, ezáltal a vevő egy keveset használt, hibátlan, gyári garis készüléket kap, én meg sosem vesződök garis ügyintézéssel.

Új hozzászólás Aktív témák