Hirdetés

Posztapokaliptikus Radeon kártya készül a Sapphire műhelyében

A Navi 32 GPU-ra épülő, limitált darabszámú modell a vizuális dualizmus jegyében született, és a 11 Bit Studios láttamozta.

A júliusban megjelenő, Frostpunk 2 című, városépítős-túlélős játék egy AMD által szponzorált cím, és erről szolgáltat tanúbizonyságot az is, hogy a leendő Deluxe Editionjét ajándékként mellékelik a Sapphire legfrissebb videokártyájához, a 2,5 slotos Pure AMD Radeon RX 7700 XT Frostpunk 2 Editionhöz.


[+]

A korlátozott példányszámban gyártott, 240 wattos TBP-vel rendelkező VGA 320 mm-es hosszához 128,75 mm-es magasság, illetve 52,57 mm-es vastagság párosul, és dupla golyóscsapágyas légkavarókat használó Tri-X Cooling hűtése támogatja a félpasszív működést. A középső szélgép a turbulencia csökkentése, és így a hatékonyság növelése érdekében ellentétes irányban forog szomszédaihoz képest, miközben a bordázatot öt kompozit hővezető cső nyársalja fel.


[+]

A 192 bites memóriabusszal dolgozó megoldás GPU-jának Game/Boost frekvenciáit 2226/2584 MHz-re konfigurálták a referencia 2171/2544 MHz helyett, azonban a 12 GB GDDR6 VRAM-ot érintetlenül hagyták, szóval az a 18 GHz-es effektív órajelén ketyeg. A 14 power stage-en áthaladó tápellátás két 6+2 tűs PCI Express csatlakozón keresztül valósul meg, amiket biztosítékok védenek, és a perforált I/O kereten két darab 2.1-es DisplayPort, továbbá két HDMI 2.1 kimenet nyert elhelyezést.

Az ARGB-s logó színét alapértelmezésben narancssárgára lőtték be, és a havas tájat szimbolizáló, fehér burkolati elem éles kontrasztban áll a szellőzést segítő kivágásokkal ellátott (alumínium) hátlapi takarólemez olajos-rozsdás hangulatával. A szintén július folyamán debütáló VGA témához hű dobozban érkezik majd, és extraként három, zománcozott kitűző, három billentyűsapka, egy kupakszedő, plusz egy L alakú, becsavarozható merevítő fog járni hozzá az első bekezdésben már említett letöltőkódon kívül.

Előzmények

Hirdetés