LG C4 tévé, a népszerű OLED-sorozat legfrissebb tagja

Leteszteltük az OLED evo paneles, 4K felbontású, mélynyomókkal is felszerelt, 65 hüvelykes televíziót.

LG C4 tévé

Az LG nem változtatott érdemben stratégiáján, így továbbra is minden vetélytársánál több OLED televízióval rendelkeznek. A cél természetesen az, hogy minél szélesebb vásárlóréteget fedjenek le készülékeikkel, minél több élethelyzetre kínáljanak megfelelő megoldást.

LG C4
LG C4 [+]

Az idei évben a várakozásoknak megfelelően egy újabb taggal bővül az arany középutat képviselő "C" család, amely a gyártótól kapott információk szerint a legnépszerűbb széria a konszern kínálatában. Ez az LG C4, amely már kapható Magyarországon is. Lehetőséget kaptunk rá, hogy a vállalat főhadiszállásán vizsgálhassuk meg és futtassuk le tesztjeinket, és ezúttal is arra voltunk kíváncsiak, hogy milyen a képminőség, a kezelése, a dizájn, és hogy hogyan szól.


[+]

Ismerős formák

A vállalat maradt a már szélesre taposott ösvényen, hiszen az LG C4 gyakorlatilag pont ugyanúgy néz ki, mint idősebb rokonai. A középen elhelyezett, ferdehátú talp stabilan tartja a készülékházat, azonban annak forgatását és döntését nem teszi lehetővé. A képernyő egy szabványos VESA konzol révén viszonylag egyszerűen felakasztható.

[+]

A készülékház igen vékony, a fekete káva nagyon keskeny, szélessége kevesebb mint egy centiméter, ráadásul teljesen egy síkban van a kijelzővel, így kikapcsolt állapotban láthatatlan. Noha a dizájn frissnek nem nevezhető, de az OLED időtállóságát jól mutatja, hogy még mindig kifejezetten modernnek tűnik a készülék, és látszik rajta, hogy egy magasabb kategóriás, drágább darab.

Az LG-nek is vannak olyan termékei, ahol a ki- és bemenetek egy külső dobozon kaptak helyet. A C4 nem ezek közé tartozik, itt maradtak a hagyományos megoldásnál, azaz ezeket a hátlapra építették. Egészen pontosan található itt négy darab HDMI 2.1, három USB 2.0, valamint egy-egy Ethernet és optikai digitális audió csatlakozó. A Bluetooth 5.1 és Wi-Fi 5 támogatású televízióról természetesen a digitális fizetős tévéműsorok dekódolásához szükséges CI+ slotot sem spórolták le.

Főbb paraméterek
LG C4 (OLED65C41LA)
Panel 10 bites OLED evo panel (40-144 Hz)
Háttérvilágítás -
Képernyőméret 65 hüvelyk (165 cm)
Maximális felbontás Ultra High Definition (3840x2160 pixel)
HDR támogatás HDR 10, HLG, Dolby Vision
Input lag 10,3 ms
Maximális fényerő 1174,3 cd/m²
24p lejátszás Támogatott
Képbeállítások Automatikus Energiatakarékos, Élénk, Eredeti, Filmmaker, Játékoptimalizáló, Szakértő Sötét Szoba, Szakértő Világos Szoba, Sport, Színház
Hangbeállítások AI Hang Pro, Eredeti, Mozi, Tiszta Hang Pro, Sport, Zene, Játékoptimalizáló
Hangrendszer 2.2 csatornás, 40 watt
Beépített digitális tunerek DVB-T/DVB-C/DVB-S2
Interfész 4 db HDMI 2.1, 3 db USB 2.0, optikai digitális audió, Ethernet, CI+ 1.4 slot
Extrák Alpha9 képfeldolgozó processzor, rögzítés külső USB adattárolóra, EPG, távoli számítógép elérése, felhőben lévő dokumentumok elérésére, médialejátszó, internetes tartalmak elérése, webOS 24 okostévérendszer, böngésző, mozgásérzékeny távirányító támogatása, hangalapú keresés, kislexikon, Miracast, Intel Widi, AirPlay 2 támogatás, médialejátszó, HDR, HDR konverzió, FreeSync és G-Sync támogatás
Teljesítményfelvétel Átlagosan: 133 watt, készenléti üzemmódban: 0,21 watt
Méret Talp nélkül: 1440 x 825,5 x 45,7 mm
Talppal: 1440 x 878,8 x 231 mm
Tömeg Talp nélkül: 16,6 kg
Talppal: 18,5 kg
Gyártó honlapja www.lg.hu
Termék honlapja LG C4 (OLED65C41LA)
Fogyasztói ár 1 040 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés