Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
1 gigás tkomos optikám van, és ez bőven elég is. Belső hálózat miatt gondoltam kicsit feljebb lépni, bár valójában egyelőre nincs rá szükségem, a gigabit is bőven kiszolgál. Tegnap áthúzták a kábeleket, Cat6-ra, és át akartam variálni a belső hálózat elrendezését (NAS-t máshová tenni pl.), emiatt kellett volna egy switch, és mivel jött szembe az akciós a linken, gondoltam, miért ne lépnék feljebb akkor már.
De közben az akció lejárt, és végülis sikerült megoldani, hogy ne kelljen a padlásra switch, úgyhogy most a jelenlegi darabszámom elvileg elég. Optimális esetben inkább egy 8 (vagy még inkább egy 12, ha van ilyen) portosra lenne szükségem, de megvagyok anélkül is egyelőre. De ha jól látom a kínálatot, akkor igazából új switchnél az a kérdés, hogy menedzselhető legyen, vagy 2,5 gbites, mert a kettő együtt drága. Ha menedzselhetőt veszek, akkor esetleg LACP-vel köthetem rá a NAS-t (más hasznát nem látom, de persze valszeg csak én nem értek hozzá eléggé), de egyelőre az sem hoz semmit a konyhára, legfeljebb pár év múlva, ha a gyerekek is elkezdenek kütyüzni majd. Meg a 2,5 gbit is akkor lesz talán észérvekkel indokolható.
Szóval tulajdonképpen elengedtem most ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest