- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smithi19
csendes tag
Sziasztok,
A kérdésem annyi lenne, hogy milyen SSD-t tudnátok ajánlani 60-64 GB-s verziók közül?
Fő cél az élettartam, illetve a gyorsaság (rendszervinyónak szeretném berakni egy Gigabyte EP45T-UD3RL lapba).
Privát üzenetbe jöhetnek a tanácsok, mindent meghallgatok.
Nagyon szépen köszönöm előre is.Samsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Elmém megvilágosítva Elolvastam, nézegettem a teszteket (mielőtt kiraktam a post-om), de én csak konkrét véleményekre/tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
Egy Gigabyte EP45T-UD3LR lap mellé akarok egy SSD-t venni, már nagyjából körvonalazódott a lista is:Corsair 2.5" 60GB - Force 3
Kingston 60GB 2,5" (SVP200S3/60G)
Kingston 60GB SATA3 2,5" (SVP200S3/60G)
Intel 60GB 2,5" s330 ( SC2CT060A3K5)
Corsair 2.5" 60GB - Force GT
ADATA 60GB 2,5" (AS511S3-60GM-C)
Samsung 64GB SATA3 2,5" Basic (MZ-7PC064B/WW)
Samsung 64GB SATA3 2,5" Desktop kit (MZ-7PC064D/EU).Tudom, hogy a sebességben óriási különbségek nem lesznek az SSD-k között, nekem a fő cél az élettartam lenne, illetve a minél gyorsabb rendszer/programbetöltés Windows 7 x64 alatt. Remélem most már kevésbé voltam off . Bocsi tényleg, de SSD téren extra szűz vagyok, ezért is fordultam hozzátok.
KöszönömSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Én egy régi üzletpartneremtől veszem, 5 év garanciával. Most, hogy névre szól-e, vagy sem, azt mindenki döntse el. A legjobban annak örülök, mikor elő se kell vegyem a garpapírt
Na de a költői kérdés, mert most már 2 potenciális target maradt:
Kingston 60GB 2,5" (SVP200S3/60G) vagy Kingston 60GB SATA3 2,5" (SVP200S3/60G)
(Előbbi 18, utóbbi 19,5).
Tényleg nagyon szépen köszönöm a segítségetSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Szerintem mindkettő SATA3-as, csak az utóbbi (SVP200S3/60G) gondolom újabb széria.
Na akkor ma meg is rendelem, de mielőtt offolnék megint, elolvasok mindent az installálásról.
Sokat üzleteltem már itt, de sosem ért kellemetlenség, mindez köszönhető annak, hogy CSAK személyes üzletelésbe megyek bele, illetve csak olyan partnerekkel, akik tudják azt vállalni, amit ígéretbe foglaltak (ha nem, akkor nincs üzlet, bármennyire is tuti lenne az).
Nagyon szépen köszönök mindent, és további szép napot ^_^Samsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Samsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
válasz Coolmat #1665 üzenetére
Olvastam én is valami FW próbálkozásról/kudarcról. Már rendelem is az utóbbit
"Please note that we have recently discovered a sequential write slowdown affecting our V200 series drives.
We have identified the issue and are diligently working on a solution.
While performance benchmarks may seem slow in certain environments, real world drive performance should still reflect that of an SSD with swift application loading, quick boot times and shutdowns.
It is important to note that the drive's data integrity remains uncompromised and is unaffected by this slowdown.
We apologize for any inconvenience this issue has caused.
Rest assured that we are working to resolve it as quickly as possible and we greatly appreciate your patience while we do so.
If you have questions or concerns related to this issue, please do not hesitate to contact our Technical Support Team at 0044 1932 73 8888.
As soon as the V200 Firmware Update becomes available, it will be located here: http://www.kingston.com/us/support/technical/products?model=sv200s3
Thank you for your understanding and co-operation. "Samsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Kicsit elgondolkozva, igazad van. 5-6k + befektetéssel már ott a 120Gb.
Én csak rendszernek akarom használni, de most olvastam, hogy ősszel jön a Win8, sőt Augusztusra már kiadják a RTM verzót is
Megyek és lecsekkolom a 120-atSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Tudom, de, ha jobban belegondolok jeni-nek teljesen igaza van. Eddig én sem gondoltam jobban bele, de most azon az 5-6 Mátyás királyon ne múljon, és a jövő szempontjából is jobban jövök ki (Elég nehéz egy 120-as rendszer vinyót kinőni). Bár még ott vannak a 90-ek is ^^
Utánakérdezek, hogy árban hol mozognak a 90-es és 120-as Kingston-ok, ha más nem, hétvégén megyek Pestre úgyis, és beugrok az Ipon-ba isA lehetőségek tárháza:
Kingston 90GB 2,5" (SVP200S3/90G)
Kingston 90GB 2,5" HyperX 3K (SH103S3/90G)
Kingston 120GB 2,5" (SVP200S3/120G)
Kingston 120GB 2,5" HyperX 3K (SH103S3/120G
Kingston 120GB 2,5" (SKC100S3/120G)
Kingston 120GB 2,5" HyperX (SH100S3/120G)
Árajánlat után jövök vissza kérdezniSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
-
smithi19
csendes tag
Az kérlek szépen "marketing", és, ha már nincs ló, jó a szamár is ---> Veszel helyette másikat Nem kell messzire menned: TESCO...
Nem minden áron akartam én Kingston-t, nem vagyok megszállotja, csak ez helyben lett volna (1 órán belül kézhez kaptam volna Debrecenbe).
Ellentopic helyett, elég, ha az 1. hozzászólást bővítitek egy fekete listávalSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
-
smithi19
csendes tag
Kinek a pap és kinek a pappné.. Személy szerint nem tartom akkor sem rossz ötletnek, és nem egy-két helyen láttam már ezt a megoldást.
+ Aki kérdezni jön, az azért teszi mert esetlegesen nem tudja, és ebbe belefér az is, hogy néha orbitális hülyeséget fog kérdezni. Aki ért hozzá, annak pedig legyen türelme, hiszen türelem nélkül igazán segíteni nem fog, csak az egész hozzászólás egy írtózatos negatív kritikának fog hangzani, ahogy a te hozzászólásaid hangzottak nekem (Az esetek 90%-ban csak lenézően beszéltél velem szemben).
Nem vagyunk egyformák, ki ezt tudja jobban, ki azt. Feltételezem te sem tudod úgy a molekuláris biológiát/genetikát, mint, ahogy én (2 diplomás Molekuláris Genetikus vagyok).
Tényleg köszönöm a segítséget mindenkitől, én kiszálltam a topic-ból.
Szép napotSamsung Galaxy Note III :) Az erő már velem van ^_^
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- iPhone topik
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest