-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgergoke
aktív tag
-
mcmike
őstag
válasz
Speed® #16054 üzenetére
Hát úgy vagyok vele hogy ha akarok akkor elférek rajta. Csak gondoltam jobb lenne egy nagyobb, hogy több játék elférjen SSD-n. De tudok a jelenlegi mérettel is élni, csak optimalizálnom kell.
@Benőke: szintén köszi a választ, nem érzem hogy lenne nyomós indokom...
Akkor megmarad, köszi a válaszokat!
Majd inkább ha lesz jó alkalom egy 840 Pro-ra garival, ahogy te is mondtad...
-
Mezey Lipót
tag
válasz
Speed® #16051 üzenetére
Mindez csak azért van így, mivel a HDD-k jelenleg párhuzamosan futnak, ezért csak lassan "telítődik" a piac az SSD vonalon. Jópár embert még manapság is úgy kell meggyőzni arról, hogy érdemes áttérni SSD-re.
A többség viszont még csak nem is hallott róla és amúgysem tudná kihasználni a gép gyorsulás többletét, mivel szinte csak Word-öt, email kliens-t és böngészőt használ. De tényleg off. -
Mezey Lipót
tag
válasz
Speed® #16048 üzenetére
Ameddig a többségnek használható egy számtek cucc, addig lehet zsonglőrködni az adok-veszekkel.
Csak kérdés, hogy mondjuk egy 32GB-os SSD már most sem túl nagy használati értékkel bír, egy év múlva pedig a 120GB-os is hasonló szituba kerül.
Akkor rimánkodjam majd el 4-5eFt-ért? -
Bodor
veterán
válasz
Speed® #15288 üzenetére
Nem mondtam azt, hogy leáll 32 TB-nál, sőt, szerintem jóval többet is bír. Nem tudom, hogy miért számol a Kingston 4X-es write amplification-al, de ők tudják... Szerintem nem kevés az a 32 TB sem. BUÉK
(#15289) nuke7: Használtam én is RAMdisk-et, cache és egyéb célokra, de aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges, nem lett gyorsabb szinte semmi sem, az SSD-t meg nem kell annyira kímélni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest