Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Torrent-re most egy Samsung 860 Pro SSD-t használok, de sajnos már elég kicsi (256GB-os). Egyszerre több mindent nem nagyon tudok szedni, így vennék 1TB-os 2,5"-os SSD-t. Milyen lenne erre jó, minél olcsóbban?
Nyílván minél több írást kellene elviselnie.
-
Mark1
csendes tag
Pár napos HP 13. generációs intel üzleti laptoba akarok SSD-t bővíteni 500GB-ról 1 terrásra.
Azonnal ezen akadt meg a szemem: KINGSTON 1TB NV3 M.2 PCIe M.2 2280 SNV3S/1000G (QLC. és 21990ft)
De minél többet olvasok annál inkább úgy érzem hogy ez megérné azt a pár ezer ft külömbséget: WD Black 1TB NVMe WDS100T3X0E SSD (27590ft)Játék kizárva nagyobb adatmennyiség irás kizárva, szükségem lehet nekem a drágábbra?
Talán csak azért hogy később fel lehessen használni másra vagy jobban eladni. De manapság már ez sem jöhet össze mert együtt elavulnak szinte nullára.Gyorsaságból nem akarok engedni, melyiket vegyem? Esetleg van más ami jobban megéri?
Jelenleg ez van benne, ezzel adták gyárilag:
Toshiba KIOXIA BG5 512GB (KBG50ZNV512G), ezt eladnám utánna olcsón ha kell valakinek. -
PROTRON
addikt
Az utóbbi időben kicsit visszavonultam és lemaradtam erről az érkezésről is, de örülnék neki ha tesztelnéd, pláne a 80 fokos hőmérsékleti határ betartását. Valami termikos menedzsmentje, ami ezen határon tartja hosszabb írási folyamatok alatt, hogy ne melegedjen túl és még értelmes sebesség legyen, de egyébként a hirtelen jött extra akcióval 40k-ért én a helyedben megnézném, mert az első tesztek alapján nem tűnik rossznak és kellenek az SSD kibeszélő társtopicba a tapasztalatok.
Szal ha tényleg megvetted írhatnál majd abba a totyikba...ha magánszemélyként veszed neten keresztül, van időd meggondolni magad. -
Sziasztok,
Évek óta nincs HDD-m, viszont valahogy egyre kevesebb a helyem. Jelenleg egy KC3000 2tb van a gépben, illetve egy régebbi sata crucial bx 1tb..
Nézegettem a az nvme árakat, alzan van most 990 evo plus 2 tb 50-ért, vagy kc3000 2 tb 60-ért. Samsungot persze nem ismerem, de vehető, vagy érdemes a kc3000-re lőni megint?
Avagy, 40-50 körül egy 4 tb HDD? Igazából csak a hangjuk zavart régen, nem tudom ezek az újabbak is úgy zörögnek még, vagy itt azért már jobb a helyzet?
Adattárolás, letöltés, torrent amire használva lenne, illetve folyton megy a gép, így streamelnék is róla filmeket ha úgy van tv-re, vagy másik pc-re, ezért lenne jó minél nagyobb, de nem tudok dönteni és félek a vinyók hangjától. Mit javasoltok? :S
Legjobb egy 8 tb nvme lenne nyílván, de azt nem is nagyon látok és a 4tb is még mindig túl drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest