- A legtöbb kézikonzolra telepíthető lesz idén a SteamOS
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- Mini-ITX
- Apple notebookok
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bővíti HAMR merevlemezcsaládját a Seagate
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz Drizzt #63358 üzenetére
Én is ezt javaslom. Pár hónapja raktam a gépbe pontosan ezt a változatát, azóta is teszi a dolgát. Csináltam egy-két tesztet az elején, és elégedett vagyok azóta is vele. Nyilván Ubyegon2-nek igaza van abban, hogy a teljesítményét normál használat során soha nem fogjuk kihasználni, mint ahogy a samsung 970 és 980 teljesítményét sem, de ha már venni kell, akkor olcsón jót, ami annyit jelent, hogy 46900-ért vettem ingyenes szállítással akkoriban. Átnéztem többszáz oldalt, teszteket, javasolt típusokat, és ezek alapján erre esett a választásom. Egy 500 GB-os elődjét kellett váltania, mert kinőttem pár játékkal. Ráadásul ehhez adtak XPG hűtőlemezt is. Bár én saját bordát tettem erre is. Amúgy nagyon gondolkodtam a 970-en, de őszintén szólva sok teszten alul maradt az SX8200 Pro-hoz képest, és jobban melegedett. Szóval nyugodtan ezt válaszd, nem fogod megbánni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- SK Hynix I WD I SSD 256GB M.2 2280 Pci-e NVMe HDS: 100/100 új 0 nap
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 1TB
- WD Black SN850X Game Drive NVMe PCIe Gen4 x4 SSD 1TB - PS5 kompatibilis eladó - 3 év garancia
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!