- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Windowsnak, programoknak és 1 db játéknak szeretnék egy 60 giga körüli SSD-t a notimba a benne lévő 750-es vinyó mellé. Az SSD-ről lényegében csak a programok futnának valamint az éppen használt dokumentumok valamint néha napján egy játék ami 5 gigát foglal. 8 giga ram van a notiban és a hibernálás valamint a pagefile is ki van kapcsolva így ezek nem foglalnak helyet, megközelítőleg olyan 30-32 gb lenne az elfoglalt terület az ssd-n.
Melyik SSD-t érdemes megvenni? Neten találtam egy új ocz vertex 3-at 19-ért, ahogy néztem a sebessége sem rossz, vagy még amit találtam a közelben: kingston v100 64 gb, de ez már elég régi modell, kihasználná a notim az újabb ssd-t? (Phenom X3).
(1. 20e kb
2. 60-64GB
3. Windows 7 HP
4. Notebook
5. (Acer 5552G)?
6. Csak magában az SSD kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest