- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenstone
csendes tag
válasz
Bozsi80 #35158 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom a Samsung 850 EVO 250 GB és a Kingston HyperX Savage 240 GB SSD-k között. Nézegettem több tesztet, azok alapján a Samsung tűnik kicsit gyorsabbnak (random read/write-ban legalábbis, ami úgy igazán számít). Árban ugyanaz a kettő, garanciából bőven elég nekem a 3 év, nem tervezek annál hosszabb távra vele, szóval ezek nem döntő tényezők. Ami még van, hogy a Samsung TLC, a Kingston pedig MLC. Persze a gyártók által megadott írási értékeket meg sem közelíteném, de azt is tudom hogy azok azért katalógus adatok, és saját tapasztalatból is tudom, hogy akármilyen jól is pakolgatja az adatokat a firmware hogy minél kevesebbszer írja át ugyanazt a cellát, azért vannak amik jobban használódnak és vannak amik kevésbé. És így már nem mindegy hogy egy cellát hányszor írhatok gond nélkül újra. Ráadásul olyan munkám van, aminél sokszor kell azonos fájlokat felülírni. Ezek miatt arra gondolok, hogy talán az MLC miatt jobb lenne a Kingston. Nektek mi erről a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest