-
PROHARDVER!
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
greenstone
csendes tag
válasz
Bozsi80 #35158 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom a Samsung 850 EVO 250 GB és a Kingston HyperX Savage 240 GB SSD-k között. Nézegettem több tesztet, azok alapján a Samsung tűnik kicsit gyorsabbnak (random read/write-ban legalábbis, ami úgy igazán számít). Árban ugyanaz a kettő, garanciából bőven elég nekem a 3 év, nem tervezek annál hosszabb távra vele, szóval ezek nem döntő tényezők. Ami még van, hogy a Samsung TLC, a Kingston pedig MLC. Persze a gyártók által megadott írási értékeket meg sem közelíteném, de azt is tudom hogy azok azért katalógus adatok, és saját tapasztalatból is tudom, hogy akármilyen jól is pakolgatja az adatokat a firmware hogy minél kevesebbszer írja át ugyanazt a cellát, azért vannak amik jobban használódnak és vannak amik kevésbé. És így már nem mindegy hogy egy cellát hányszor írhatok gond nélkül újra. Ráadásul olyan munkám van, aminél sokszor kell azonos fájlokat felülírni. Ezek miatt arra gondolok, hogy talán az MLC miatt jobb lenne a Kingston. Nektek mi erről a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest