- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e00dgy
aktív tag
válasz Aprósólyom #92275 üzenetére
Üdv!
Nem Strong lett sajnos, vagy nem sajnos mert jó pár helyen keresve nem találtam, így "nem" sajnos lett egy TP-Link Acrher MR600, mert egy egész városban csak az volt az egyetlen típus ami kapható volt, 54 ezer.... Nem 25 mint a Strong.Ellenben kellemes meglepetésként ért, hogy úgy működik ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Telekom hálózattal.
Amit viszont én kérdeznék azoktól akiknek ez az MR600 -as van, hogy ez képes működni DIGI mobil NET-tel?Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
e00dgy
aktív tag
válasz Gubek-Einste #92207 üzenetére
Erősen úgy fest, tesztelek...
Egy ASUS RT-N18U egy telefonon keresztül kapja a netet, 1,5 hónapig hiba semmi. Most kezdett fura dolgokat szerintem a telefon miatt. Xiaomi 10 Note 5G.
Ez volt stabil, az ASUS USB modemmel napi szinten kellett újraindítani, stb.Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
e00dgy
aktív tag
Sziasztok!
Igen hosszú az elejétől topic, de amit kerestem majdnem meg is találtam. Csak az ár.Tudtok abban segíteni, hogy 20-30 ezer között mi lehet az a megoldás amivel tudok viszonylag stabil neten varázsolni mobil hálózatra. 4G, LTE???
Nem szempont az, hogy mindenképp a csúcs sebességet hozza, inkább csak, hogy egyszerű legyen mint faék és stabil.
Ez lehet jó?
Köszi a helpet!
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Eladó 2db bontatlan eredeti Apple MagSafe-rögzítésű iPhone 14 Plus-szilikontok éjfekete (MPT33ZM/A)
- Újszerű DELL XPS 9315 UHD+ Touch! I7-12gen 16GB RAM 512GB SSD Erős akku, gyari garancias!
- Gigabyte X570 Aorus Elite + Ryzen 5 3600 + be quiet! Dark Rock 4 Beszámitok!
- Asus Rog Ally X Z1 Extreme eladó
- Bontatlan Anicent Magus Bride Box set manga
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest