-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlaci63
tag
Idővel majd én is jobban belemélyedek a Wifi rejtelmeibe. A mellékelt CD-n van egy a eléggé részletes angol használati útmutató. Egyelőre csak átpörgettem, de úgy tűnt, sok használható ötlet, tipp lesz benne.
A gyereknek érettségi, nekem nyelvvizsga hamarosan, sajnos nem érek rá vele most foglalkozni. Örülök egyelőre, hogy végre van stabil Net-em. -
Tosee
őstag
Üdv!
Routert szeretnék, két géphez, az egyik vezetékkel kapcsolódna LAN-on, a másik egy laptop, amiben van wireless technológia (Fuji A530), tehát gondolom ilyen USB-be dugható adapter nem kell. 5-8 ezres kategóriában gondolkodtam.
USB-s adapterre nem lesz szükséged!Az internet jelenleg 4 MBit-es (későbbi bővítés valószínű).
Ezek alapján TP - Link WR741ND (wifi: Lite N 150Mbps)Később mekkora sávszélességre váltanál?
[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!