Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alex91

félisten

válasz z67 #99331 üzenetére

Ha mesht szeretnel normalis roaming-gal, akkor jobban jarsz pl. ket Asus routerrel…

• cs.zs.

veterán

válasz z67 #99331 üzenetére

De az is jó, ha marad középen, és csak modem, vagy akár szórhat is, mindegy.
    Fent a bal oldali sárga nem kell, középről az a 3 helység simán meglesz, az alsó szobánál meg majdnem mindegy hová teszed, az a szoba maxos lesz. Én csak a felette lévő konyha/étkező/fürdő miatt tettem bal fentre. Kérdéses, hogy azok a középső falak-bútorok mennyire blokkolnak majd.

Routerből ajánlás? Van annyi mint égen a csillag...
    Én TP-Link-fan vagyok, mindig csak azt vettem. De nyilván van a D-Linknek is ezer tök jó eszköze, meg az Asusnak, meg a Xiaominak, stb stb. Én egyikről sem mondom hogy rosszabb vagy jobb, csak ezt szoktam meg.

Keresésnél pl azt néztem, hogy
    -legyen rajta USB, pendrive-nak, de akkor már ne a lassabb 2.0, hanem a gyorsabb 3.0.
    -ne csak 3 Lan-csatija legyen, hanem 4, mert ez olyan mint a konnektorok a lakásban, bármennyi van, mindig kevés
    -2,4 GHz-en ne csak 300 megabitet tudjon, hanem az eggyel nagyobb 574-et, hiszen az elméleti felső határ úgysem érhető el,
    -jó lett volna ha nem csak 1 gigabites a bemenete, hanem 2, vagy 2,5 giga, de 80-100 ezret nekem az már nem ért meg, így zokogva, de maradtam az 1 gigabitnél,

- ... mindenkinek van egy csomó saját preferenciája

TP-Link Archer AX55 AX3000-t vettem (1 éve már), most 36-40.000 Ft körül mozog,
    hibátlan, szeretem. 5 GHz-en 950/950 mérhető, 2,4 GHz-en 380/380 környéke.

Új hozzászólás Aktív témák