- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Autóhifi
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nos, több kérdés is felmerült bennem... D-link 655-nél. Max connections: 200 (ez gondolom azt jelenti, hogy max 200 szál/torrent, ami gyakorlatilag kb a WRT54-GL-em szintje, ami nagyon kevés)
(250 a 145nek még messze nem a duplája egyébként sebességben, de tény, hogy a 320n a 120as FiberPowerrel már erősen a vége felé táncolna)
Úgy látom a teszt szerint, a Dlink tud USB-t, ami ha jól értelmezem, NAS-ként működhet, vagy akár torrent kliens is futhat egy csatlakoztatott merevlemezen?
Nem találom sehol, melyiknek mennyit tud a procija... Ugyebár igaz, hogy megvan a WAN sebesség, de egyelőre, mivel csak 60as netem van, fontosabb, hogy a torrent hány szálat tud, hol a vége a dolognak... (linksysnél nincs ilyen max connections tábla)
Valamint felmerült bennem pár dolog. A Linksys WRT54-GL v1.1 vége nálam 37megabiten van, kábelen keresztül, így a tesztben mért 53 megabit egyrészt már elfogadható lenne számomra, másrészt ha +-30%os ingadozások vannak márkán belül, ráadásul teszthez képest negatívan, akkor a teszt már sajna nem is annyira mérvadó és megbízható...
Emellett az 54GL linkjére is a G v5.0 jön be a részletes tesztnél...Tudom, sok a problémám, de a megoldáshoz sajna ezzel egyelőre nem jutottam közelebb. 60ból ha 53 megabitem meglenne routeren keresztül, akkor már örülnék és nem gondolkoznék cserén. Főleg ha több szálat sem tud kezelni a jobbik...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest