Hirdetés
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay #35108 üzenetére
nem a megtanulásról van szó, hanem arról, hogy naponta többször/sokszor mozgok a notival a lakásban, dolgozok például a nappaliban, megy az adatforgalom, közben hazajön az asszony és tévézni kezd, vagy mondjuk addig is otthon volt, csak épp főzött a konyhában, de már pihenni és közben tévézni szeretne, engem meg zavar a tv, ezért átvonulok a másik szobába valamennyi időre - de sok ilyen élethelyzetet írhatnék még, hogy miért nem lóghat kábelen egyik noti sem.
régebben nekem is kábelen lógott a pc, de megtapasztaltam a kompromisszumok nélküli szabadságot, amit a wifi ad, és azóta nem szeretem a kábelt, és ezért is csak mobil munkaállomások vannak itthon, 5 éve volt utoljára pc-m.
elfogadom, hogy valakinek jó a bekábelezett lakás, és a fix helyen lévő, kábelen lógó munkaállomások, arra viszont senki sem tudna már rábeszélni, hogy én is úgy tegyek.
van itthon néhány méternyi kábel, ha szélsőséges helyzet adódna, de nehezen tudok olyat elképzelni, ha jó a router és a wifi ellenoldal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest