- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani_golf
tag
válasz
koko52 #29638 üzenetére
ez a lap lenne:
memonál ugy irja hogy csak duál .akkoe ez nem kezeli a quadot? az azé vicc 2018 ban és z370es chipes.
meg olyat kérdeznék akkor hogy lehet veszek most csak 2*8 at és majd késöbb ha kell még 2*8 at bele.
igy azt kérdezném akkor is kezeli a lap quadban (persze akkor ha ez nem tudja akkor nem ez) ha külön veszem meg a 2x2 öt? mert árlistákon láttom a nevekben odairva a 4x8 asoknál hogy quad. ezt a ramnak is akkro tudni kell vagy csak elég a lapnak? -
dani_golf
tag
uraim
kérdésem az lenne most akarok venni 32 giga ramot.kérdésem az lenne hogy érdemes? 2x16 vagy 4 x 8 as modulban?
amúgy ő lenne a jelölt:
G.Skill Trident Z RGB DIMM 32 GB DDR4-3000 Quad-Kit -
dani_golf
tag
üdv all
olyan infot szeretnék megtudni hogy most aakrok ezt venni :
G.Skill 32GB /3000 TridentZ RGB DDR4 RAM KIT (4x8GB)van egy hely ahol azt irják rá élettartam gari..ez ok. de kérdem én hogy ez hogy müködik ha plul ahonnan veszem bolt behal 1-2 év múlva? akkor hogy tudom érvényesiteni ?
köszi elöre is... -
dani_golf
tag
hello all
új gépbe venné kramot. Asus lap lesz amiben benne az aura sync
ramot is olyat akarok ami csillog villog
ezeket néztem ki
Geil Super Luce RGB Sync DDR4 3000MHz 16GB
G.SKILL 16GB Trident Z RGB
kérdésem mia különbség köztük? a G skill jobban tetszik. de az müködik aura nélül is igaz?vagy az aurának mi a lényege is?hogy minden olyan eszközt ami aurás azt összhangba hozza mármint villogás szempontjábol?
akkor a gskill nek ezt külön kell vezérelni? help pls -
dani_golf
tag
hello all
új gépbe venné kramot. Asus lap lesz amiben benne az aura sync
ramot is olyat akarok ami csillog villog
ezeket néztem ki
Geil Super Luce RGB Sync DDR4 3000MHz 16GB
G.SKILL 16GB Trident Z RGB
kérdésem mia különbség köztük? a G skill jobban tetszik. de az müködik aura nélül is igaz?vagy az aurának mi a lényege is?hogy minden olyan eszközt ami aurás azt összhangba hozza mármint villogás szempontjábol?
akkor a gskill nek ezt külön kell vezérelni? help pls -
dani_golf
tag
hello all
kérdésem most alapszinten. mert nem teljesen világos
vennék majd egy i5 8600k-t. a ramot 2666 on kezeli.a kérdésem hogy most ha ramot veszek elég a 2666 soakt venni vagy miért van értelme a 3-3500 nak plul? használja e és ha igen hogy a nagyobb hzes ramokat?vagy azok is csak 2666on mennének azt akkor minek a nagyobb?nem lenne tuningolva egy jó ideig biztos hisz csak erős kezdésnek most még.
előre is thx -
dani_golf
tag
uraim
új gépet veszek
z170 vagy z270 , i5 ös 6600k vagy 7600k
ramot meiket lenne érdemes.a kabyhez vennék már min 2400 ast.
de én a márkákrol kérdeznélek titeket,ezekröl miket tudtok?:
G skill Ripjaws
G skill Trident
Kingston HyperX Savaga vagy Fury , Predator?
Corsair Vengeance ,Dominatorvan e vmi nagy kiemelkedés köztük..meik a ugymond legmegbizhatobb? húzni nem fogok semmit.
a Gskill ugymond tetszik de ott is mik a különbségek?
elöre is thx -
dani_golf
tag
srácok...ezt ajánlanátok egy asus z170-A és egy core i5 6600k mellé? nem akarok húzni elég nekem ami benne van kakaó. ! ?
nincs gáz ezzel a rammal?
[link]bocsi de nem engedett szerkeszteni
-
dani_golf
tag
srácok...ezt ajánlanátok egy asus z170-A és egy core i5 6600k mellé? nem akarok húzni elég nekem ami benne van kakaó. ! ?
nincs gáz ezzel a rammal? -
dani_golf
tag
uraim
új gépet veszek.
asus z170-A
core i5 6600k
vga eddig nincs majd lesz
mien ramot ajánlotok hozzá a ddr 4böl? 2*8 at akarok.vegyek 2400,2600 vagy 3000 felettit?kifogja használi a rendszer és meikek amik szerintetek jók?
thx elöre is -
dani_golf
tag
köszönöm uraim.akkro igy lesz..
-
dani_golf
tag
UIraim
kérdésem:
ddr 4es ramot vennék.2133 vagy 2400 mindegy.egy 6100ashoz lesz. a kérdés hogy 16ot szeretnék és hogy egy modulban vegyem a 16ot vagy kettö 8asban?
Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 2400MHz HX424C15FB/16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Last Epoch
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest