-
PROHARDVER!
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elektrotank
aktív tag
válasz Tenzeral #28303 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is.
Egy PRIME X370-PRO-ba keresek megfelelő ramokat. Nézegettem a támogatott memóriákat, de volt olyan, ami már kifutott termék volt... szóval az a lista se épp 100%-s. Ugyanúgy egy 1600x-et képzeltem el, egyenlőre 2x8 gb-al, 3000-as ramokkal, mint te. Én a következőket néztem ki:G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 3000MHz F4-3000C15D-16GVGB: [link]
Corsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3000MHz CMK16GX4M2B3000C15W: [link]
Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz HyperX Savage HX430C15SB2K2/16: [link]Amúgy a Kingston majdnem egy 10-esel drágább, mint a kettő másik. Miért van ez? Strapabíróbb vagy a beszerzési ára magasabb?
Azt is hallottam/olvastam (nem tudom már), hogy cl15-söket érdemes venni, mivel a cl16-soknál már fps esés van. Most hülyeség vagy sem, nem tudom. Én úgy nézem, hogy talán a G.Skill-el járnék a legjobban, de ha tudtok jobbat ajánlani, vagy egyébiránt javaslatot tenni, ne fogjátok vissza magatokat. Köszönöm.UI.: Látom a kolléga előző üzenetére közben érkezett válasz és ott is a Ripjaws nyert, így lehet én is maradok annál.
[ Szerkesztve ]
Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest