Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- E-book olvasók
- LG LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lupus70
csendes tag
Max 3m-re tudok ülni, innen a 120" nézhető méret jó élességgel,bár az feltűnt hogy ekkora képhez kell neki a full hd.
Már töröltem a 720p filmeket,helyette töltöm a BD iso-kat.Evvel lehet igazán kihozni a maximumot.
Nemrég olvastam egy cikket a projektorok javasolt nézési távolságáról, ebben 2d-s képre képátló x 1,5 vagy 1,6 , 3d-nél képátló x 1.1 ! méter a javaslatuk. Nagy gyakorlati tapasztalatom nincs, de úgy gondolom 2,2m-nél mindenkép 100" alatt kell maradni. A legfontosabb a fekete szint javítása teljes lesötétítéssel , sötét falakkal, szőnyeggel stb.Csak így lesz jó a képed, föleg kis szobákban. -
Lupus70
csendes tag
Pár hete még én is hasonló cipőben jártam,de mivel a w1070-es elnyerte a kategória legjobb vétele címet ennél maradtam, illetve mégsem.
Mivel tetőtéri szobából csinálok mozi szobát a projektort max.2,2 méterre tudom felrögzíteni.
Ez 120-as képhez túl közeli lett volna, kénytelen voltam az 1080st-t választani.
Most jött meg a menyezeti tartó ,tegnap felraktam ,beállítottam, minden szuper.
195cm-re van a faltól a 120``-os képhez. (közepes zoom állásban) Ráadásként jöhet a ps3 move is mivel nem takarom ki a képet. Most jöhet a szoba sötétítése, a ` vászon` bútorlap lesz + h499 festék, kábelezés stb.A kezelési utasítás megegyezik az w1070-el , a két készülék képe is ugyan azt tudja. -
Lupus70
csendes tag
A tv-vel kapcsolatban megtanultam,hogy sosem lehet elég nagy a kép,max. 3 napig tart a csoda.
Még pár kérdés.
Milyen a 3d fényerő 120"-on?
Befogja a szem ezt a szélességet vagy a fejet is kell fordítani?
Egyelőre festett fal lesz, másra most nincs keret.
Az 1070-est sokan dicsérik,de kevés az infóm az 1080st -ről. Egyforma a képe mindkettőnek vagy van valami látható különbség?
Az optikát kivéve a paraméterek egyformák,de miért ennyivel drágább?
Erről a szemüvegről van valakinek tapasztalata?[link]Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Lupus70
csendes tag
Helló mindenkinek!
Engem is elért a házimozis őrület,nagymértékben köszönhetően ennek a fórumnak.A hang megvan a médialejátszó megvan (mede8er 800x3d wifi).Projektort kellene rendelnem,de elakadtam.
Benq w1070 vagy w1080st lenne. A nézési távolság 3m. Projektor távolsága max 2,5m a ferde tetősík miatt. A lehető legnagyobb használható képet szeretném kihozni.
Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek ebből a távolságból mekkora szélességű /átmérőjű kép az, ami még élvezhető és átlátható ,mert ettől függ melyik típust kell választanom.
Várom a személyes tapasztalatokat.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest