-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jracz
tag
Szia,
Én külön vettem peroni ezüst szürke vászon anyagot egy avforumos emberkétől, és egy kép keretező céggel készítettem fix keretet hozzá.(rá is feszítették)
Szóval ez speciális eset.
Mivel nem tudtam megoldani a teljes sötétítést ezért ez a vászon segített a helyzeten valamit. -
jracz
tag
Az alábbi linken vannak képek 106" vetített képről.
Ezek alapján elvileg elég a fényerő.
De mint mondtam én nem mertem a 60-ast választani, pedig valószínűleg az is elég lett volna.Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie.
http://www.avsforum.com/t/1418978/lg-pb60g-led-1280x800-500-lumens/60
-
cecil
aktív tag
ebben az árkategóriában nem nagyon van lehetőséged...
én saját tapasztalat alapján a Grandview CNV vásznát ajánlanám, 4 rétegű üvegszál erősített nehéz vászon.
Nekem motoros van ilyen, de láttam már rolóst is, teljesen sík és fülmentes volt annak is a felülete.
Fülesedés - vászon 2 függőleges oldala befelé pöndörödik. Egyik vásznamat ezért cseréltem, a vetített felület ettől függetlenül ráncmentes volt, engem esztétikailag zavart.
Projecta jó még, de drága. Esetleg Moovia.
Funscreen/Reflecta vékony vászon anyag, fülesedik, elég gyorsan meg tud nyúlni... tapasztalat.
Én ezeket ismerem, de remélhetőleg lesz még itt valaki akinek van tapasztalata más gyártókkal. -
szaszlaci
addikt
Sima, fehér fal nem megoldható? Mert feltételezem, a vásznat szeretnéd megúszni néhány tízezer forintból egy sima rolós megoldással, ami viszont hullámzani fog.
Ami engem illet, fehér esetén nem igen mennék két méter széles fölé, és természetesen csak teljes besötétítésnél nézhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest