- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Cseneles #71191 üzenetére
A nappali az nappali, még akkor is ha neked ez furcsa. Hogy miért váltott sok ember tévéről vetítőre, azt rendszerint leírja/leírta. Én már ezerszer leírtam, hogy nálam a szepitől vett Sony XW5000 csak átmeneti állapot, de a lőtéri kutyát nem érdekli. Nem is kell hogy érdekelje hiszen az én dolgom, majd én azt tudom mi miért van.
Jelenleg nagyon nehéz kompromisszummentes projektort venni (fehér falakat most hagyjuk). Az általad linkelt méregdrága (használtan is) megoldások ritka vételek, de inkább lehetetlen küldetés. Biztosan jó projektorok azok is amiket te ajánlasz/ajánlanál. Új projektorokat ajánlj, mert azok a mérvadóak. -
m3ss
veterán
válasz
ezzel egyetertek. allandoan, de nem csak ezen a forumon, jelen van ez az onigazolas miatti magyarazkodas. es siman elismerem ha vmi szar vmiben amit vettem, ebbol lehet okulni
sokan a hirdetesek miatt is tuloznak. meg hmm annyira jo ez a vetito hogy sosem adom el, orokre megtartom. de hirdetem 1 eve
#71195 mandju tisztaban vagyok, hogy te lattal mar par vetitot, meg szobat, nem rad gondoltam most. de vannak itt akik vakon veszik a regi dlp vetitoket, ugy hogy meg nem lattak igazan jol optimalizalt moziszobat sem, es nem ertik, hogy mi az amit keresunk, keresek en pl. kivancsi lennek egy 3 chipes dlp elessegere. de nem azt mondtad, hogy kozelrol megis jobb a felbontas miatt a sony is? tehat ok, hogy eles, de ha nem eleg a felbontasa akkor hiaba, nem?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
ez most igy mi volt?
a fel topik regi ipari DLPt hasznal, kinai vetitovel nagyon tapasztalat sincs. meg dontsd mar el, hogy "belépő kategória kínai piacos változatából" vs "elköltött milliók" parbol melyik az igaz. hacsak nem a felsokategorias laseres ALPD 5.0 gepekrol, bar ott sem jon ki a matek (sem az use-case).
lezeres Sony a forumon alig van: reszben az aruk miatt, reszben meg azert eleg sok kerdojel merult fel veluk megbizhatosagra a felepitesuk miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest