- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Amazon Kindle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Dell notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
-
PROHARDVER!
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz töky76 #33550 üzenetére
Nekem fél éve vam ez a vásznam és tükör sim eddig. van nagyobb is ,
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
péjé
őstag
szia,
ue. a dilemmám, vásznat keresek hónapok óta. az LSK-nál telefonon beszéltem egy emberkével aki a tapasztalatait elmondta: 4 rétegű üvegszál erősítésű vásznat keressek, ha nem motorost választok akkor 5-6 év alatt a legjobb vászon is nyúlik majd a lehúzkodás miatt középen vmennyit, a motoros egyenletesen ereszti-húzza így ezt elkerüli. A nagyon olcsó vásznakat ha megnézed akkor D anyagminőség van odaírva vagy nem is mondanak semmit, ha megkérdeztem akkor vmit süketelnek, ezek ált. sima pvc cuccok. Találtam kézi és motoros Optoma vásznat elfogadható árban, erre az LSK-nál is jót mondtak. Ami szóba jöhet még az a Grandview (de egy fórumos srácnak meggyűlt a baja a forgalmazóval aztán végül a csere meglett).
Szóba jöhet még Szepi aki Screenline vásznakkal foglalkozik, jó minőség de sajna nincs manuál.
Esetleg ha elfér nálad akkor egy fix vászonban is gondolkozhatsz ezt sajna nálam el kellett vetni.
Semmikép ne vegyél a neten található 1000 féle 50eft-os motoros csodavászonból mert csak pénzkidobás.
A gainre majd mondanak itt neked többen is véleményt, 1.0-1.2-es matt fehér legtöbbször megfelel. -
c4
őstag
Nem a gainnel lesz gondod, hanem a vászon minőségével. Ez az összeghatár szinte garantálja az azonnali hullámokat a vásznon. És erre 0 garanciát vállalnak a forgalmazók és gyártók. Szóval: ha van lehetőséged, fizetés előtt nézd meg a vásznat lehúzva és akkor eldöntheted, kéred-e vagy nem kéred...
Ha meg látatlanba bevállalod, majd lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest