-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Aránylag lassan indul kicsit, de utána nincs vele probléma. Én mióta az eszemet tudom Winampot használok (>10év ?), akkor volt gáz, amikor bejött a Modern felület. Azóta (pár éve) volt megint egy váltás a kinézetben, szerintem így egy mai gépen teljesen jól fut. Csak telepítéskor figyelj, hogy ne rakjon fel minden sz@rt, csak amire szükséged van.
zone: Köszi, mindjárt nézem!
-
426os
őstag
Sziasztok!
Win8.1 x64-et használok. A problémám a következő: Amikor megy a háttérben egy letöltés (torrent), akkor az jellemzően megeszi a teljes sávszélességet (5/0,5 net), ilyenkor lassú a böngészés, ha megnéznék pl egy YT videót is, akkor egy kis időre le kell lőni a letöltést (vagy lekorlátozni).
Van-e a Windowsban olyan opció/lehetőség, hogy a hálózatot használó programoknak prioritást adjak (mint pl. a process-eknek)? Arra gondolok, hogy alapból, amikor üresjáratban van a gép, akkor a torrent tölt, ahogy bír, de amikor a böngészőnek egy új oldal megnyitásakor, vagy videó betöltésekor nagyobb a sávszélesség igénye, akkor elvegye a sávszél.-t a letöltéstől és azt a böngésző kapja meg, majd mikor az "végzett a dolgával" újra begyorsulna a letöltés.
Ha nincs ilyen opció (gyanítom nincs), akkor tud-e valaki olyan programról, amellyel megtudom oldani ezt a problémát? Esetleg a portoknak kéne adni prioritást (a torrent egyértelmű melyiken fut).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest