-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
Nem beállítás kérdése. A legtöbb screenshot alkalmazás nincs játékok alatti shotok lövésére felkészítve. Arra speciálisabb program kell, mint pl. a Bandicam vagy ilyesmi. Általában ezek nem is ingyenesek; a Bandicam ingyenesen watermarkot ad a képhez, videóban pedig 10 percben maximalizálja a felvétel hosszát. Vízjel-mentes megoldást hirtelen nem tudok.
Egyébként ha ablakokat fényképezel, érdemes PNG-t használni, mert kisebb lesz a fájl és sokkal olvashatóbbak maradnak a szövegek (pontosabban az eredetivel megegyező). Ha marad JPG, akkor legalább azon érdemes egy kicsit minőségben tuningolni (ha a prohardver kódolja újra a képet, akkor nem szóltam).
-
pc360
addikt
A Greenshot pl.
maestro87: De ezek ablakátméretezők, nem szabják át a programok felületét... jó eséllyel csak kicsippentik széltében a keretet, de a tartalom nem fog felnagyítódni. Ezért írtam a VirtualBox-ot, te meg tévesen a Hyper-V-t.
Odin89: Igazából közben rájöttem, hogy integrációs szolgáltatással úgyis az aktuális ablakmérethez igazítaná a felbontást, úgyhogy én passzolnám a kérdést.
-
maestro87
őstag
Vegyél ki egy ram modult a gépből és zárd el.
De ha fejlesztve lett a gép, akkor tegyétek fel rá a win10-et, annak lehet jobb szülői felügyelete van már. [link] Ezzel lehet már online a telefonodról is ki tudnád jelentkeztetni őket, de ez csak egy tipp, sose csináltam még ilyet és annyira nem olvastam utána.
Ráadásul sokkal élvezetesebb lehet a játék is win10 alatt ha néha bónuszként bedob egy kék halált (win10 topic).Egy idő után kedvük sem lesz elindítani a játékot.
A szülői felügyeletet szerintem kérdezd meg a win7 topicban.
-
maestro87
őstag
Ezzel nem zárnád ki saját magadat is? Én mindenképpen létrehoznék egy másik fiókot erre ha csak nem a saját függőségedet akarod kordában tartani.
Aztán mehet a szülői felügyelet.
Vagy mi az akadálya egy másik felhasználói fióknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Autós kamerák
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest