Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- Projektor topic
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KilgoreTrout
senior tag
Esetleg a Punch 3d home programjai közül valamelyik.
Egyikben van olyan, hogy te "tervezheted" meg a bútorokat, asszem amikor néztem ez kb annyi volt, h torzíhattad őket, ahogy akarod. Szoba méretét azért biztos be tudod állítani szerintem mindegyikben "méretpontosan". Értsd akkora falat rajzolsz, amekkora kell, vagy nem értem a problémát.
Esetleg az Archicad, de az profi program, és a bútorokat ahhoz is külön egyesével kell lemodellezned, vagy letöltöd valahonnan, de akkor meg ugyanott vagy, az is "előre gyártott".
Szerintem valami 3d tervezőnél egyszerűbbel enm fogod tudni profi módon megcsinálni. Esetleg a maya vagy a 3d studio helyett használhatnál solidworks-öt, abból könnyen tudsz műszaki rajzot is csinálni, ami nem hátrány, ha esetleg valamit méretre kell majd készíttetni. Meg az tényleg tervezésre van, nem pedig szép 3d-s szörnyek készítéséhez.
Persze ezt sem öt perc megtanulni, de viszonylag könnyű benne alap geometrikus formákból építeni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest