Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kipróbáltam a MiniTool-t, de nem képes az átméretezésre a különböző méretű meghajtók között, így szóba se jön.
Ellenben megjelent közben a Macrium Reflect Free 8-as széria, ami az átméretezést (le és föl is) automatikusan megteszi végre (a megfelelő másolási opció kiválasztásával), így jóval egyszerűbb az élet. Ja, és klónozni biztos nem fogok vele, mert az valahogy sosem jött ki jól, hanem képfájlt készítek, majd azt állítom vissza a célmeghajtóra. This is the way.
Az új meghajtóról még nem indítottam el a rendszert, de írok, ha esetleg megint probléma lenne vele. Kétlem mondjuk. Szóval szedjetek 8-as Macrium-ot!

-
SpaceJam
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Valszeg kiváltható, nem tudom pontosan. Csak azért kellett volna a Macrium-on kívül más is, mert azzal mostanában többször volt, hogy a más méretű drive-ra klónozással együtt járó átméretezést már nem kezelte jól. Nem tudom, melyik ponton cseszhettem el, de a legújabb verziókkal tipikusan hibára futottam és nem indult el a klónozott rendszer, miközben régebben rendszeresen sikerrel alkalmaztam. Átszoktam arra, hogy inkább utólag méreteztem át a C-t, de így is többszöri próbálkozásra jött össze egy működő rendszer (ugyanazon a gépen).
Az AOMEI szimpi volt, hogy tök automatikusan megoldotta volna az átméretezést, ha hagyta volna a trial ezt lefuttatni.
Rápróbálok, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest