Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ami egyaltalan nem ingyenes, masreszt, ha jol tudom, evek ota mar nem is program, hanem webes szolgaltatas, igy nem ertem, hogyan merul fel itt.
Amugy hallottam ingyenes windows-os megoldasokrol, volt valami "Lite sql" vagy hasonlo, amit pontosan egyszerubb celfeladatokra hasznaltak.
Valamint volt egy masik megoldas is, az talan valamilyen Borland ceg megoldasa volt, egyszerubb adatbazisokat lehetett letrehozni, majd megirni hozza a programot - amire, ugye, accessben meg mysql-ben esely sincs - majd amikor minden keszen volt es biztonsagosan mukodott, akkor leforditottak es volt egy telepito, ami letrehozott egy futtato programot, meg valami ovl es egyeb egyedi fajlokat, ami kodolva tarolta az adatokat.Es hallottam egy masik megoldasrol is, arra nem emlekszem, csak arra, hogy pascal, c, python es php es talan mas nyelveken is lehet hozza programot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest