-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
válasz
SpaceJam #48858 üzenetére
Elvileg egyetértek. Az FS2020-ról van szó. A PC-re csak az ehhez szükséges programok vannak telepítve. A feladatkezelőben nem látok semmi mást ami futna, akkor sem amikor szaggatást tapasztalok. Egyes [leírásokra] tudok támaszkodni, amelyek szerint a szaggatást -megfelelő beállítások esetén- , háttérben zajló internet letöltések okozhatják. Ezeket nem tudtam megfigyelni. Az Avast antivírus megesküdött rá, hogy csak semleges időben frissít.
-
SpaceJam
aktív tag
válasz
SpaceJam #48858 üzenetére
*Ezek alapján tehát nem tudom elképzelni azt a káoszt, ahol egy tűzfal segítene.
Vagyis na, dehogynem tudom elképzelni, hisz mindenhol ilyenekkel találkozom... Ezért mondom, hogy ha azt sem tudod, mi fogja meg a gépet, akkor nem a még egy program segít. Csak az, ha tudod, hogy pontosan mi és milyen céllal fut a játék alatt is. Szóval tűzfalat ne emiatt telepíts, hanem ettől függetlenül a kontroll miatt!
Meg persze állj át LAN kapcsolatra, ha eddig nem tetted volna! Vagy legalábbis rendes router + WiFi adatper kombóra. De ha ezek megvannak, még mindig lehet néha nagy a lag-od a szolgáltató miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest