-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz
Cs1csó #46635 üzenetére
Teljesen friss win telepítés volt, és működik minden rendesen, csak az audióval voltak gondok hogy nem volt hang és eltünt a Realtek a programok listából az meg ugye azért kell. Most a hang is működik, csak nincs Realtek Audio Consol amiben jó kis beállítások vannak.
Friss telepítéssel, csak a win által eszközöl driverek lesznek fent, a harverhez adott egyéb progik nem (pl cpu-hoz Intel chipset update utilíity, Dragon Center vga-hoz stb), de nekem ezek is kellenek ezért én mindíg felrakom a régebbi készletet amit cd-n adnak a harverekhez és utána frissíteném amit kell. Lehet nem a legjobb megoldás de akkor legalább tuti minden fent van.
A Driver Easy amúgy tényleg csiga lassú és nekem sem tetszik a manuális módszer, de legalább nem tesz fel plusz progikat.
Sztem megvárom akkor a win update-et, ha szerinted is az a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Androidos tablet topic
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest