Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Én erre az Image Watermark Studio nevű free szoftvert szoktam használni. Tud textet és képet is -logót pl.- vízjelnek fogadni, melyek áttetszősége és mérete is paraméterezhető...Csoportos kezelést is lehetővé tesz, tehát nem kell egyesével szenvedni...
-
C. s.
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
Szia!
Képhez vagy videóhoz?
Ha képhez, akkor például a Gimp, a FastStone Image Viewer. Nem ismerem annyira, és ilyesmire még sosem használtam egyiket sem, nem tudom, hogy csak egyesével lehet-e vagy többet is egyszerre. A Gimp nagyobb, többrétű, ezért tovább is tart, amíg betöltődik. Ha másra nem kell, a helyedben a FastStone Image Viewerrel kezdeném a próbálkozást. Illetve az összefoglalóban más képszerkesztő is van, azt is kipróbálhatod. Sajnos ennél nagyobb segítséget nem tudok nyújtani.Más:
Mi történt pc360-nal? Miért törölték?

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest