- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
GreenIT #44628 üzenetére
eros zugas jon belole
Erre gondoltam. Értem, hogy valami tekeri a procit, de attól még felhívnám a figyelmed a mondatom feltételes módjára. Egy olyan notebook esetén, amit legalább 2-3 éve nem bontottak meg, erősen esélyes, hogy kiszáradt a paszta, és a hűtőborda belső felén felgyűlt és beállt a por. Hiába porszívózod kívül, ez sokszor nem látszik. Illetve hiába gyári a paszta, azok előszeretettel igénytelen, kiszáradó vackok, ahogy amúgy az asztali videokártyákon is. Ha ezzel mindenki tisztában lenne, akkor fele annyi laptop halna meg pár éven belül.
A te témád egy esetleges malware működésének kielemzése. Én meg azt írtam le, amivel megoldható és kikerülhető az egész mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest