Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Valami fekete közeleg…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Nyomtató topik
- Eltűnt a fél internet!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban igazad van, hogy nem ez a legkisebb... a nero és más régi szörny után pedig azt hittem

Azt, hogy nem hallottad az nem probléma... ezért van ez a topik is. Én is úgy hallottam sok éve és sokat használtam, mint telepítést nem igénylő megbízható írót.
Azért nézz rá kérlek, hogy a legegyszerűbb azért nem nagy túlzás...Szerintem megér egy misét... nem ajánlottam volna, ha nem használtam volna sokszor már a kezdetek óta. A pendrive-om egyik alig alap programja, ha be kell avatkozni valahol.
Szakmai háttérrel mondom azt, hogy az MPC-HC is az egyik legjobb lejátszó, de ennek ellenére nem fikázom le a VLC-t, hanem ajánlok alternatívát... saját tapasztalatból.... és igen. Az MPC-HC-t is ritkán frissítik...
Azt meg Te is tudod, hogy egy kihalóban lévő formátumra (CD/DVD) épülő programnál nem baj, ha nem frissítik. Mit kell rajta frissíteni?

Te is nagyon jól tudod, hogy a frissítések gyakran a korábbi frissítésekkel belekerülő hibák javításai... Felbukkannak az ilyen verzió leírásokban olyan hibák javításaira való utalás, melyekről ordít, hogy a korábbi verziókban nem is voltak... Akkor meg hogy került bele..? Tudjuk. A kilencvenes évek végétől kb. 2005-ig ügyviteli programokat írtam (raktárkészlet, számlázás stb...). Két hibát javítottam és egy új meg belekerült... Néha rosszabb lett, mint amilyen előtte volt... és néha ez később derült ki. A szoftverfejlesztés ez ilyen... Ugye ismerős? Legyen szó az MS-ről, vagy a google-ről... vagy aki használ droidos telefont az is tud nyilatkozni.
Szóval, ha valami jó, akkor jó... az ismert és nem ismert hibái ellenére... mint minden programnál. Nem a frissítések darabszáma a minőség mutatója, pláne egy CD író programnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bitcoin topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest