- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Megint kezded a kötekedést – talán frusztrált vagy –, de itt már lassan mindenki tudja, képtelen vagy ezen túllépni, hogy a Total Commandert fikázd, már évekkel ezelőtt is ezt csináltad, flame-generálás stb., kaptál is az arcodba miatta, másoktól is.
Az egy dolog, hogy te nem tudod kellő szinten használni, de attól még nem kellene szemétkedő megjegyzéseket tenni a felhasználói bázisra.
15-20 éve gyakran látogattam Windwos-fórumokat hobbiból, de nekem mindig az volt az alapelvem, hogy a konkrét kérdésre, problémára válaszoljak, az emberek programhasználati szokásait kritizáló megjegyzések nélkül. De tényleg nem is érdekelt, egyszerűen nem azt néztem.
Főleg látva a "vérre menő" Linux-Windows hitvitákat, amit egy életre megutáltam, folyton ugyanazokat a hülyeségeket szajkózták.
Mindenki azt használ, ami neki tetszik... azért még nem kellene másokat sértegetni. Elég pitiáner dolog ez, önmagát minősíti szerintem az ilyen...
Persze, angolul kell írni az "alacsony minőséget", ámbár magyar fórum, de bizonyára ettől képzeled magad okosabbnak. Számomra meg ez a nevetséges...
-
brd
nagyúr
Nem értem ezt az utálatodat a TC irányában, FTP-re és (könyvtár?)szinkronizálásra is használható gond nélkül, rendszeresen teszem is. Az átnevezést annyira nem tudom, nekem még nem volt gondom vele, de ott még csak az adott karakter, vagy kiterjesztés lecserélését és sorszámozást próbáltam mélyebben (persze az látszik, hogy extra igényekre nem való, pl. csak az adott ablak tartalmában lehet csoportos átnevezést végeztetni vele). De érdekelne egy (több) konkrét hiba is, ami miatt nem tudsz nyugodtan aludni, ameddig létezik (fejlesztik) a program(ot).
(Inkább privátban, vagy valami dühöngő topicban javaslom, ne szemeteljünk ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest