- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
hát lehet, hogy a free verzió ennyire elszemtelenedett, nem tudom. nekem évek óta a teljes verzió van meg.
ilyenekkel, amit írtál nem találkoztam.
én elég sokat screenshot-olok, de jobbat még nem találtam nála, pedig tényleg sokat kipróbáltam. jó ideig használtam a sharex-et [link], a legjobb ingyenes szerintem, jól használható, csak nagyon szegényes az "annotation" funkciói. ákom-bákom a screenpresso-hoz képest.
nálam a képernyő tetejére húzva az egeret egy gombnyomás és megjelenik a célkereszt, amit pozícionálva automatikusan bekeretezi, hogy éppen mit kapna el. detektálja pl. a megnyitott program ablakokat, azon belül az egyes sávokat, mezőket is. pl. egy total commander-re ráirányítva az egészet, vagy csak az egyik oldalt, vagy a felső eszköz bart...minden fisz-fasz blokkot automatikusan ki tud jelölni. nekem már ezért megtetszett de legjobban az elmentett képek utáni beépített szerkesztője fogott meg. nyilak, felsorolások, betűk, effektek.
én sokszor szoktam pl. ügyfeleimnek gyorsan összedobni magyarázó képernyőmentést, hogy mit-hogy csináljon, vagy nézzen.
de kinek mi tetszik vagy szeret. néhány lehetőség:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest