Hirdetés
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen notebookot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
ArthurShelby #41733 üzenetére
Milyen % hiányzik? És ezek is kibontható kategóriák, tovább lehet részletezni a dolgokat. Az erősforrás-figyelőben is mindenhol van százalék, az az egyik oszlop konkrétan. Elég alap, hogy legyen, és van is.
Egy másolás alapján pedig ne ítélj! Inkább a HDD volt valamiért leakadva, vagy valami driver nem stimmelt még, amúgy semmi baja nincs a másolási sebességeknek. Ezért is írtam, hogy hiedelmeken alapul az, amit mondasz.
Illetve még egy fontos dolog: fel kell frissíteni a legújabb verzióra a Win10-et, ez 1-2 órát is igénybe vehet, ha előző buildről kell építkeznie. Ezért jó eleve friss integráltat használni. Szerintem semmi baja a legújabb buildnek. Annak kell esélyt adni, és nem egy rossz tapasztalat alapján leírni az összes új rendszert.
Mondom mindezt úgy, hogy foggal-körömmel kapaszkodtam sokáig a 7-be, mert túl korán próbáltam a 10-et, és borzasztó hibás volt akkor még. De ez változik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Fotók, videók mobillal
- Honda topik
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest