Hirdetés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigcsináltam a lépéseket és közte volt a foobar is.
Mivel használom flac --> mp3 irányba így kézenfekvő volt a próba. Alapba nem tud AC3-ba konvertálni, csak AC3-ból. 
Kerestem hozzá plugint... egyet fel is raktam, de azzal sem ment. Úgy néz ki, hogy csak AC3 decoder van hozzá, encoder nem.Ekkor maradtam az ffmpeg oldalon és ahhoz az egyik ismert GUI a Tencoder... de végül is mindegy mit használ hozzá.
Ha már kétcsatornásra downmixeli, akkor inkább már aac, vagy mp3 legyen... ez utóbbi hangerejét később könnyebb manipulálni. Ekkor más használhatja ismét a foobar-t is.
Egy mesénél nem lényeges a hangminőség romlása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mivel használom flac --> mp3 irányba így kézenfekvő volt a próba. Alapba nem tud AC3-ba konvertálni, csak AC3-ból.