-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végigcsináltam a lépéseket és közte volt a foobar is.
Mivel használom flac --> mp3 irányba így kézenfekvő volt a próba. Alapba nem tud AC3-ba konvertálni, csak AC3-ból.
Kerestem hozzá plugint... egyet fel is raktam, de azzal sem ment. Úgy néz ki, hogy csak AC3 decoder van hozzá, encoder nem.Ekkor maradtam az ffmpeg oldalon és ahhoz az egyik ismert GUI a Tencoder... de végül is mindegy mit használ hozzá.
Ha már kétcsatornásra downmixeli, akkor inkább már aac, vagy mp3 legyen... ez utóbbi hangerejét később könnyebb manipulálni. Ekkor más használhatja ismét a foobar-t is.
Egy mesénél nem lényeges a hangminőség romlása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest