Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spe88

senior tag

válasz pc360 #39662 üzenetére

Tök igazad van az Appdata az egy amit pont szinkronizálom emlékeim szerint havonta SyncBack-kel, szóval az rossz példa volt,zipet csinál aztán úgy megy fel felhőbe. Igazából annak csak az a lényege, hogy ha esetleg újra kell raknom a gépem, akkor ne kelljen minden appot újra beállítgatni. Klónozni meg nem fogom havonta minden új frissítésnél a gépet. Inkább újra rakom egyszer évente, vagy ha épp letolta a nadrágot a win.
    A külsős vinyós megoldás nekem macera, túl kényelmes vagyok, igyekszem az életemből mindent kiiktatni, amit lehet automatizálni és nem kell vele foglalkozni, mert rühellem azokat a dolgokat ami csak az időm viszi, de kell, inkább egyszer belerakok pár órát, hogy megtaláljam a tuti megoldást és hosszú távon behozza az időt. :D
    Meg a másik, hogy azt is tárolni kell valahol, nekem már mentek tönkre vinyok-RAID-ben túlfesztől, nem vétte meg a túlfeszvédő sem. Egyik ismerős a házát égette le az összes digitális emlékével együtt szóval a felhő az egyetlen út nálam. Az biztosabb, főleg ha nem egy helyre megy. :D
    Paranoiam nincs, hogy másokkal megosztom a dolgaimat, nem vagyok én senki, hogy ez érdekeljen is valakit.
    Na, de kompromisszumot azt kötnöm kell az tuti. :)

• pc360

addikt

válasz pc360 #39662 üzenetére

Jah, és több ezer fájlos mappákat eleve nem mozgatunk még USB-n keresztül sem, nemhogy a neten. Lassú, erőforrásigényes művelet, aminek legalább még értelme sincs. Ez az USB 2-es eszközöknél a leglátványosabb. A képes mappák határeset, ott legalább fél- vagy pár megás fájlokról van szó. Szóval, irány a HDD-vásárlás, 320-500 gigán már csak elférsz.

cigam: A kérdésed felvillanyozóan naiv. :)

ALFA: A tied meg értelmezhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák