- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
NandorHUN #39427 üzenetére
Nem tudom, mi van táblagépeken, azt passzolom.
Az oldalt megnézve igen rossz megoldás, vakító fehér felületet alkalmaznak, nagyon dilettánsok.
Első körben egy emilt küldhetnél nekik, hogy szürkítsék a fehéret, vagy használjanak vajszínt vagy más, lágyabb színt háttérnek. (w3c ajánlás linken talán segíthet gyorsítani a döntésüket.)Esetleg a monitorodon beállíthatod kézzel, hogy csökkentse a kontrasztot vagy vigye el sárgás-vajszín irányába a színeket.
Megoldás lehet enyhe fokozatú napszemüveg - vagy, ha szemüveges vagy, arra egy előtte lévő, lehajtható műanyag lencse használata, amit egy időben Presser is reklámozott - vagy más, az extrafrofitot célzó Monx szemüveget utánzó változatok.
Amennyiben szeretsz barkácsolni, az előbbit kiválthatja egy színes műanyag fólia monitor elé tétele, például sárga vagy zöld műanyag A4-es irattartó hosszanti éle mentén kettévágva talán lefedi a képernyődet. Cellux vagy tixo ragasztás a keretekre és kész.
-
C. s.
addikt
válasz
NandorHUN #39427 üzenetére
Szia!
Valami analóg hardveres megoldás?
Nekem például fényre sötétedő szemüvegem van (szürke színben). Dioptria nélküliben is meg tudják csinálni. Vagy van kimondottan monitornézésre is szemcsi, bár amit én láttam, az sárga volt, szerintem megőrülnék vele
De olyannal is beszéltem, akinek az vált be.
A kőkorszakban még lehetett kapni a monitorra (elé) valami szűrőt, de azt a mostani monitorok "kinőtték". Nincs valami hasonló, csak nagyobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest