Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Elolvastam. Annyi, hogy azt írtad, hogy olyan nincs, hogy ha új fájlt másolok be, akkor az automatikusan átlinkelődik. A tapasztalat alapján ha egy könyvtárt linkelek át a mklink /j paranccsal, akkor ha bármit berakok a forrás mappába, akkor az értelemszerűen megjelenik a linkelt cél mappában is. Ez nekem tökéletes. Más internetes helyeken írták, hogy hard linkelni nem lehet könyvtárat, de ez a parancs tudtommal hard link (ha nem, akkor sorry) és tökéletesen jó arra, amire nekem szükségem van.
Az az egy dolog nem megy, hogy magát a mappa tartalmát linkeljem át ne pedig a mappát. Ez gondolom úgy működne egy szinkronizálós szoftverrel, hogy real-time-ban érzékeli a háttérben futva, hogy az adott forrás mappában valami megváltozott. Pl. ha egy mappa törölve lett, akkor a cél helyről törli a linket, hogy ne legyen halott a link (már ha nem törli automatikusan a fájlrendszer, ezt nem tudom), vagy ha egy új mappa lett létrehozva a forrás mappában, akkor arról automatikusan csinál egy hard linket a cél mappába. Ilyen szoftver volna jó, de gugliztam jó pár órát, de lehet csak én vagyok az egyetlen a világon, aki ezt használná.

(Azt még megértem, hogy magán userek töredéke használna egy ilyet, de cégek biztos hasznát vennék.)De mondom én meg vagyok azzal is, hogy magát a könyvtárat linkelem át nem pedig a tartalmát. Kicsit ''csúnya'', de ennyi kompromisszumot tudok kötni.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest